skip to Main Content

Hold dig selv i gang: 5 gode råd

Indtag sund kost
Vi ved jo alle godt, at kosten er vigtig. Vi skal bare huske det til daglig. Med den rigtige kost, kan du både øge dit energiniveau, forbedre dit immunforsvar og fordøjelse og forebygge livsstilssygdomme.

Suppler med kosttilskud
Kosttilskud skal man altid se som et supplement til sin kost og ikke en erstatning. Når det så er sagt, kan de rigtige kvalitets-kosttilskud afhjælpe mange skavanker og dertil også vedligeholde et godt helbred. Kig forbi vores udvalg af kosttilskud, måske er der noget, der passer lige til dine behov.

Træn Grundtræning, Cufei eller Pafei
Behovet for kropsbevidsthed og et godt immunforsvar er stort som aldrig før. Derfor arbejder vores træningsformer især med at optimere vores kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre, hvilket fører til et bedre helbred. Træningen er en kombination af kredsløbs- koordinations- og ledtræning. Book vores træning her.

Træn på trampolin
Med Bellicons minitrampolin kan du udøve en perfekt kombination af styrke- og konditionstræning og samtidig stimulere metabolismen, hjertesystemet og lymfecirkulationen. Trampolintræningen er kendt for at være både energigivende og afslappende på samme tid. På den måde giver den dig en friere fornemmelse i kroppen og smører sjælen og humøret. 

Drik masser af vand
Noget af det vigtigste for et godt helbred er at indtage vand, vand og masser af vand. Din krop kræver masser af vand for bl.a. at bekæmpe inflammationer i din krop. Inflammationer som eksempelvis kommer til udtryk som hudproblemer. Koncentrationsbesvær, træthed og smerter i led og nakke kan også skyldes væskemangel. Drik derfor minimum din kropsvægt i kg gange 0,033 liter vand om dagen.

5 gode råd til vedligeholdelse af dit velvære

Back To Top
×Close search
Søg