skip to Main Content

Personlig udvikling, Psyke & Følelser, Skader & Smertelindring, Træning

Vigga Bro – Body SDS hjalp, da kiropraktik ikke gjorde

 ”Helt konkret kan jeg fortælle, at Body SDS i flere tilfælde har hjulpet mig, hvor kiropraktik ingen effekt havde”

Jeg har i ca. 10 år gået til behandling og træning hos Bengt Valentino Andersen.

Som skuespiller kommer man tit ud for at måtte gentage belastende bevægelser eller vinkle sin krop akavet, fordi det passer til den karakter, man nu skal spille. Kort sagt: man er udsat for at få skader på sin krop. Her har Bengt Valentino Andersen været mig en uvurderlig hjælp, og gang på gang hjulpet mig på benene igen.

Men det er ikke kun i funktion af behandler- og træningsinstruktør, jeg værdsætter Bengt og hans system, det er den dybe viden han har om, hvordan sindet spejler sig i kroppen.

I første omgang kan det være kunstneren i én, der forstår – og har brug for Bengt Valentino Andersen og det system, han arbejder ud fra – men så bliver det også et spørgsmål om ens personlige udvikling, og glæden ved den styrke man bygger op.

Det er en skuespillers faglige viden, at krop og sind hænger sammen; det er der ikke noget mystisk i, men der er nok en del, der ikke forstår det, og derfor heller ikke kan forstå, hvor vigtigt for ens helbred den viden kan være.

Men helt konkret kan jeg sige, at Bengt Valentino Andersen i flere tilfælde har hjulpet mig og min mand, Erik Moseholm, hvor almindelig kiropraktik ingen effekt havde.

Andre udtaleser i samme kategori

Tilbage til oversigt
Back To Top
×Close search
Søg