skip to Main Content

Mød rygraden i et af Danmarks mest populære behandlingssystemer

I vores hovedsæde i Parken, finder du et helt unikt behandlermiljø, hvor daglig vidensdeling, vedvarende videreuddannelse og løbende supervision sikrer den allerhøjeste kvalitet. Samtidig er det også her, hvor vi uddanner vores terapeuter. Alt sammen i tæt samarbejde med stifterne af Body SDS.

Vi kalder vores behandlere: Kropsterapeuter, Supervisorer og Seniorvisorer.
Længere nede kan du se forskellen på dem.

Seniorvisor

Lotte Justesen

Body SDS Seniorvisor

Keven Bruun

Body SDS Seniorvisor

Claus Linnemann

Body SDS Seniorvisor

Supervisorer

Stefano Reno Seppi Andersen

Body SDS Supervisor

Thomas Klarskov Larsen

Body SDS Supervisor

Mie Kronholm

Body SDS Supervisor

Nikita Andersen

Body SDS Supervisor

Zarbina Lill Andersen

Body SDS Supervisor

Kropsterapeuter

Liv Sandberg

Body SDS terapeut

Gaia Merle Andersen

BODY SDS TERAPEUT

Tolou Noriel

Body SDS terapeut

Kristian Hedengran Larsen

Body SDS terapeut

Marc Christian Garby

BODY SDS Terapeut

Founders

Ole Kåre Føli

Founder 1944 - 2018

Andrrew Ethen Elliot Mogensen (tidl. Bengt Valentino Andersen)

Founder

Administration

Rebecca Schiller

Amalie Toft Lausbak

Receptionist

Dorte Helene Dam

Marketing- & kommunikationschef

Henrik Eiberg

Direktør

Dorte Mølgaard

Studievejleder

Hvilken kropsterapeut skal du vælge?

Hos Body SDS tilbyder vi kropsterapi, hvor der kan vælges mellem 3 forskellige “titler” som er kropsterapeuter, supervisorer og seniorvisorer. De fleste vil ikke kunne mærke den store forskel om man benytter den ene terapeut eller den anden, da det meget er et personligt valg.

Body SDS Kropsterapeut
”Håndplukkede” dygtige kropsterapeuter med potentiale til mere.

Body SDS Supervisor
Kropsterapeuter egnet til at supervisere og undervise andre.

Body SDS Seniorvisor
Kropsterapeuter med mest erfaring og ”all around” behandlingskompetencer.

Uddybende forklaring på titlerne

Den første lange tid som ansat behandlingsterapeut hos Body SDS, vil man indgå i vores behandlingsteam som kropsterapeut. Gennem kompetenceudvikling, daglig behandlingserfaring, personlig udvikling samt diverse kurser vil man over tid have muligheden for at avancere til supervisor.

”Rejsen” fra almindelig kropsterapeut til supervisor kan variere meget fra den enkelte terapeut. Terapeutens alder tages tillige i betragtning. Som supervisor vil man være egnet til at kunne supervisere og undervise andre. Man vil have udviklet sine behandlingskompetencer over en længere periode. Tillige spiller ens personlige udvikling en stor rolle som supervisor. Som udgangspunkt vil de fleste supervisorer have erfaring fra andre områder af forretningen som f.eks. udrensningskurser, udarbejdelse af kursusmateriale, undervisning af elever på grunduddannelsen, forfatning af bøger eller andet.

De fleste supervisorer forbliver supervisorer. Titlen ”seniorvisor” er tilegnet de få – nemlig terapeuter som har årelang erfaring, fordybelse, udvikling og engagement i Body SDS. En seniorvisor vil tillige have oparbejdet en større portefølje af faste kunder. Til fælles for alle vores terapeuter er, at de har gennemgået og bestået vores 3-årige uddannelse og efterfølgende er blevet udvalgt til at arbejde i vores hovedcenter med baggrund i deres stærke behandlingskompetencer.

Den personlige udviklingstid kan være forskellig fra terapeut til terapeut. Nogle vil udvikle tekniske evner inden for greb og tilgang til kroppen hurtigt, andre vil have mere fokus på udvikling af sine kommunikative evner med klienten, andre udvikler noget helt andet. De har alle de samme grundlæggende teknikker og færdigheder samtidig med, at de alle har gennemgået en større personlig udvikling igennem uddannelsen, for netop at kunne agere som kropsterapeut, med alt hvad det nu kan indebære.

Det vil være meget forskelligt, hvordan den enkelte klient opfatter vores terapeuter og Body SDS kropsterapi. Hvad du syntes er godt om, behøver din ”nabo” ikke at syntes om, og for nogen vil en almindelig kropsterapeut være bedre end en seniorvisor og omvendt. Derfor kan det også være en fordel at skifte terapeut fra tid til anden.

Alle terapeuterne vil kunne give en kropsterapi der gør en forskel. Book en tid her.

Alle vores terapeuter er RAB-godkendte (dvs. registrerede alternative behandlere). Læs om tilskud til Body SDS.

Alle vores terapeuter er underlagt etiske regler, som de behandler ud fra. Du kan her læse de etiske regler fra Body SDS.

Måske dette også ville interessere dig:

Body Session® for Voksne

Rigtig meget forsvinder mellem hænderne på os

Body Session® for børn

Gør barnet gladere og det indre rum større

BINDEVÆVS MASSAGE

Nedbryder fedtceller og holder din krop ung

Back To Top
×Close search
Søg