skip to Main Content

Om mig

Mit navn er Andreas Lassithiotakis. Jeg er født i 1986 og opvokset på fyn og tilbyder Body SDS behandling i København N.

Oprindelig er jeg uddannet kontrabassist fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole og jeg har arbejdet både som udøvende musiker og underviser. På konservatoriet fik jeg en skade, der gjorde mig følelsesløs i venstre arm. Igennem halvandet år opsøgte jeg derfor alt, hvad jeg kunne finde både inden for det etablerede system og det ‘alternative’. Sådan stødte jeg også på Body SDS, som blev afgørende for min bedring. Det var en overvældende oplevelse, og jeg vidste med det samme, at jeg ville lære så meget som muligt af den viden, behandlingen rummer. Jeg trænede Body SDS’ træningsformer i løbet af min studietid på konservatoriet og det føltes naturligt at starte på Body SDS’ uddannelse derefter. I dag lever jeg fuldt ud af at behandle og nyder det

I april 2013 åbnede jeg Kropsrummet og to år efter udvidede jeg til fællesskabet Alle Led & Kanter, med andre behandlere inden for det alternative.

Jeg elsker at fordybe mig og bruge mit hoved, ligesom jeg elsker at være aktiv og pleje min krop og på den måde udvide mit nærvær. Jeg nyder derfor at arbejde personligt med andre mennesker og gøre mit bedste for at møde dig med min største opmærksomhed og hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg modtager som autoriseret Body SDS behandler løbende egen behandling, supervision samt efteruddannelse.
Læs mere og book tid på kropsrummet.dk eller på tlf.: 30227939.

Med venlig hilsen
Andreas Lassithiotakis
Autoriseret Body SDS behandler

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2018Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen12
2018Ledkursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann Olsen6
2018Ledkursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann Olsen6
2017Diskusprolaps nakke v. Claus Linnemann Olsen6
2017Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X