Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Anette Skjærbæk Edelmann

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2013

Akacietorvet 2A, 1. sal
3520 Farum

40885858

RAB Godkendt

Om mig

Anette Skjærbæk Edelmann, autoriseret Body SDS behandler.

Tilbyder Body SDS behandling i Farum.

Velkommen til min klinik i Farum. Mit fokus med Body SDS behandlingen er at skabe et frirum, hvor der er tid til dig og de udfordringer du kommer med. Med indføling, ro og tryghed, vil jeg gøre mit bedste for at få kroppen til at åbne sig op. Jeg er altid nysgerrig på årsagen til dine spændingsmønstre og hvordan vi bedst muligt får løsnet op for dem.

Min baggrund – smerterne var kun symptomer på ubalance

Mine egen vej til Body SDS opstod efter jeg i mange år havde levet med en presset hverdag helt tæt inde på livet. Hvor kombinationen af alt det der fyldte mit liv – job, familie, børn, træning, blev for meget, så en ubalance stille og rolig sneg sig ind, og hverdagen blev mere slid og slæb i stedet for glæde og nydelse. Jeg så det bare ikke selv. I stedet satte jeg mig nye mål, der krævede mere af mig. Blandt andet, at jeg skulle løbe et maraton, hvilket var det sidste min krop havde brug for.

I forbindelse med træning til maraton fik jeg rigtig mange signaler fra kroppen om, at jeg ikke burde gennemføre det. Få måneder før løbet, blev jeg lagt ned med kramper, smerter i ryggen og hvor jeg kortvarig ikke kunne støtte på det ene ben. Jeg valgte at overhøre alle signaler og fik gennemført mit løb. Smerterne forsvandt desværre ikke. Det første år efter skaden gik jeg til mange behandlinger, som jeg kunne få dækket under min sundhedsforsikring. Det var først da jeg kom i hænderne på en Body SDS kropsterapeut, at jeg for alvor fik bugt med skaden. Efter få behandlinger blev jeg smertefri om natten. Jeg er slet ikke i tvivl om, at årsagen til at Body SDS behandlingerne virkede bedre for mig, var den helhedsorienteret tilgang. Smerterne i ryggen var jo kun symptomerne og ikke den egentlig årsag til ubalancen.

Det kom til at betyde en livsændring, hvor jeg startede på Body SDS uddannelsen i 2010 og blev færdig som kropsterapeut i 2013. Jeg har sidenhen også uddannet mig som certificeret stresscoach.

Der er en stor glæde, at jeg nu selv kan hjælpe andre med at få rettet op på de ubalancer, skader og skavanker der opstår gennem livet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klink og vil gøre mit bedste for at lindre smerte og genskabe overskud, energi og balance.

 

 

Mine kurser

År Type Timer
2022 Fod: Ankelforstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6
2022 Skulder Tendinitis v. Lars Simonsen & Niels Anders Thorn 6
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
2021 Psykologi 3 v. Henrik Kalsbøll 12

Vis flere kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.