skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER ANNE WEISSENBORN

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i København.

Jeg tilbyder Body SDS grundtræning hos Body SDS i Parken, hver 2. torsdag.

Jeg har stor erfaring med: Stress, angst, behandling af unge, lavt selvværd, personlig udvikling, fysiske skavanker, inflammationstilstande.

INTRO

Din krop er dit faste forankringspunkt i alt, hvad du foretager dig, hvad enten det relaterer sig til arbejde, familie eller personlig udvikling. Jo bedre du er til at mærke dig selv og lytte til de signaler, som kroppen konstant udtrykker, jo lettere vil det være at leve et liv i balance med overskud og bedre livskvalitet. Desværre er det blevet normalt for mange, at de negligerer de mange tegn, kroppen afgiver og dermed bevidst eller ubevidst overskrider deres grænser. Ofte resulterer det i fysiske og psykiske ubalancer bl.a. i form af skader, stress og angst. Alle mennesker vil i perioder opleve, hvor tungt og udfordrende det kan være, når kroppen ikke er i harmoni. I min optik præsenterer BODY SDS en helt unik og kraftfuld tilgang til at genskabe balance og øge ens potentialer fysisk, psykisk og mentalt.

BAGGRUND

Fra en tidlig alder, har jeg været utrolig fascineret af sammenhængen mellem krop og sind, som jeg har udforsket gennem mange års yogapraksis i forskellige afskygninger med en grundlæggende nysgerrighed omkring, hvordan det hele menneske fungerer.

Efter at have færdiggjort en bachelor i kommunikation og socialvidenskab, ville jeg holde en pause fra bøgerne og tog på et 5 måneders ophold i Indien for at blive uddannet yogalærer. Hvad, der var tiltænkt som et afbræk i min akademiske uddannelse, viste sig at blive et vendepunkt i mit liv, idet jeg herfra fravalgte min videre færd i universitetsverden for at undervise og arbejde holistisk med kroppen.

Mit møde med BODY SDS har været som at vende hjem i mig selv, hvor mit til tider ret flyvske væsen blev forankret og centreret. Jeg begyndte at gå kontinuerligt til behandling, fordi jeg konsekvent fik det bedre uden at kunne sætte ord på hvorfor, men med en oplevelse af, at hele mit system blev fintunet og reguleret på en måde, jeg aldrig før har prøvet. Efter flere års behandling, hvor jeg dels har fået behandlet fysiske skavanker, dels bearbejdet gamle ophobede traumer og stress symptomer, voksede min nysgerrighed til systemet og det var et naturligt skridt for mig at tage uddannelsen.

Privat bor jeg med min kæreste på Frederiksberg og elsker i min fritid at være med dem jeg elsker, bade i havet året rundt, suge ny viden til mig og lave smuk, nærede mad.

FILOSOFI

Min fornemmeste opgave som behandler er at skabe et sikkert og trygt rum for dig som klient. Jeg behandler alle typer og tilrettelægger hver enkelt behandling efter, hvem der kommer på briksen. Det er naturligt for mig løbende at videreuddanne mig, så jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling og udvikle mine kompetencer, både i Body SDS regi, men ligeledes andre grene, som arbejder psykosomatisk med kroppen.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2020 Stress kursus v. Keven Bruun 12
2020 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Thomas Klarskov 12
2020 Led kursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Psykologikursus: Psykologi 2 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Psykologikursus: Psykologi 1 v. Henrik Kalsbøll 6
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg