skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Brian.

Jeg tilbyder Body SDS-behandling i Næstved, Karrebæksminde & Fensmark
Jeg har stor erfaring med stress, angst, depression, misbrug, nakke, ryg, skulder, behandling af børn samt iskias problematikker.

INTRO

Jeg har en baggrund som socialpædagog og kognitiv adfærdsterapeut og jeg startede som 17-årig med at arbejde professionelt med mennesker. Jeg har qua mit pædagogiske virke erfaring med børn, udviklingshæmmede, kriminelle, psykiske sårbare, misbrugere samt voksne med diagnoser. Jeg har på nuværende tidspunkt arbejdet med mennesker i over 30 år, og elsker stadig at opbygge og fastholde trygge relationer. Jeg har selv haft stress inde på livet, og det var i den forbindelse, at jeg selv stiftede bekendtskab med Body SDS. Jeg har derfor selv oplevet på egen krop hvilken positiv effekt denne unikke behandlingsform har og ikke mindst hvordan stressen påvirker kroppen fysisk, psykisk og mentalt.

Jeg elsker mennesker og jeg elsker at hjælpe – jeg håber at få muligheden for at hjælpe dig.

BAGGRUND

Min nysgerrighed og lysten til udvikling har ført mig vidt omkring rent fagligt. Jeg har arbejdet med børnehave- og SFO børn, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, hjemløse, misbrugere, kriminelle udviklingshæmmede, kriminelle misbrugere, psykisk syge med og uden dom, samt voksne med dobbeltdiagnoser.

I forbindelse med mit arbejde med kriminelle misbrugere, var jeg ansat som konsulent i Nyborg og Jyderup statsfængsler som kropsterapeut og fandt derigennem ud af, at kropsterapien gav rigtig god mening i arbejdet med alle slags mennesker. Ydermere havde jeg på daværende tidspunkt, også mit eget botilbud for voksne med dobbeltdiagnoser, hvor vi også kunne se effekten af at arbejde direkte med kroppen. Derfor tog jeg en 2-årig uddannelse som pædagogisk massør og efterfølgende den 3-årige uddannelse som Body SDS kropsterapeut.

FILOSOFI

Mit mål er, at du som kunde altid vil modtage en behandling på allerhøjeste faglige niveau. Jeg vægter kvalitet, tryghed, nærvær og relationer rigtig højt, derfor tager mine behandlinger altid udgangspunkt i klientens individuelle behov. Jeg booker maksimalt fem behandlinger om dagen af respekt for dig som kunde. Dette bevirker at jeg altid har energi og overskud til at være til stede i hver enkelt behandling, hvilket giver højere kvalitet.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

De bedste hilsner
Brian

Mine kurser

År Type Timer
2021 Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
2021 Kold Skulder v/ Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
2021 Led kursus: Ryg 3/v Claus Linnemann 6
2021 Astma & Bronkitis v. Keven Bruun 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg