skip to Main Content

Om mig

Camilla Frydenlund (f. 1974), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandling i København K.

Jeg blev uddannet ved Body SDS i 2010, og var efterfølgende ansat som terapeut, træningsinstruktør og underviser på Grunduddannelsen hos Body SDS i lidt over 2 år, inden jeg i juni 2012 startede min egen klinik op.

Jeg har helt personligt på egen krop erfaret, hvad det gør ved et menneske at være presset i bund rent arbejdsmæssigt, hvor udfordrende det er at komme tilbage efter en langvarig stresssygemelding, og hvor invaliderende en langvarig fysisk skade og smertetilstand kan føles og opleves.

Først i mit møde med Body SDS blev jeg mødt, hvor jeg var og fik den hjælp og de værktøjer, jeg havde brug for, før min helingsproces tog fart. Jeg oplevede mærkbare forandringer med det samme, og siden dengang har jeg brændt for at hjælpe andre mennesker med lignende udfordringer på samme direkte og effektfulde måde, som jeg selv blev hjulpet på.

Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation og psykologi fra RUC, og har gennem en årrække arbejdet som HR-konsulent og IT-projektleder i erhvervslivet, men mit liv tog en altomfattende og uigenkaldelig drejning, da jeg i 2007 besluttede mig for at påbegynde et nyt liv som behandler og startede på Body S|D|S uddannelsen.

Jeg erfarer dagligt, hvor udviklende og helbredende det er, når både kroppens fysiske blokeringer frigøres og det psykiske aspekt inddrages i behandlingen, og det giver jeg i dag videre til mine klienter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre, hvad jeg kan gøre for dig!

Mine kurser

År Type Timer
2022 Ryg 1 v. Keven Bruun 6
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
2021 Psykologi 3 v. Henrik Kalsbøll 12
2021 Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Hofte/bækken v/Claus Linnemann & Zarbina Andersen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg