skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER CASSANDRA MARIAN LARSEN.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger og grundtræning i Faaborg.

Jeg har stor erfaring med: Migræne, stress, uro, angst, sorg, traumer og andre psykosomatiske tilstande, smerter i kroppen, tinnitus, kost, udrensning og sundhed.

INTRO

Mit navn er Cassandra Marian Larsen (f. 1960) jeg er kropsterapeut, da jeg altid har interesseret mig for sammenhængen mellem krop og psyke, og da jeg selv har modtaget Body SDS behandlinger siden 1990, har jeg på egen krop mærket hvor fantastisk behandlingerne virker både fysisk og følelsesmæssigt. Efter en traumatisk oplevelse, var uddannelsen til kropsterapeut min vej til at komme tilbage til og videre i livet, det har givet mig en solid ballast i at arbejde med folk med traumer, stress og angst, samt en forståelse for hvad traumer kan gøre ved krop og psyke. Jeg har desuden interesseret mig for kost, udrensning, faste og sundhed siden 1993, har afholdt kurser siden 2011, og har en uddannelse som åndedræts træner i 2019.

BAGGRUND

Privat bor jeg i dag i Faaborg sammen med min yngste datter, efter at have boet i en årrække i en lille spansk bjerg landsby. Jeg har 3 børn og er opvokset i Tisvildeleje, har en Cand. Merc. uddannelse og har været selvstændig i en årrække.

Jeg har behandlet gennem hele uddannelsen og startede klinik i 2014. Med Body SDS uddannelsen er jeg kommet ”hjem” og på den rette hylde i mit liv, det giver mig en fantastisk energi og glæde at hjælpe andre med at få det bedre i både krop og sind.

Ud over Body SDS er min store passion basisk mad, meditation og bevidst vejrtrækning, som jeg kombinerer og formidler videre i kurser og workshops. Du kan læse mere om dette på min hjemmeside.

FILOSOFI

Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i det enkelte menneske, og i at kroppen afspejler vores historie, vi skal blot lære at lytte og forstå kroppens sprog. Når det sker, begynder kroppen at ”slippe” de ubalancer og blokeringer der måtte ligge i os. Kroppen bevæger sig henimod balance og vi får det godt både fysisk og følelsesmæssigt. Det er den oplevelse jeg godt vil give mine klienter med hjem.

GRUNDTRÆNING

Jeg tilbyder Body SDS grundtræning. Træning er et godt supplement til behandlingen og har stor gavnlig effekt på hele kroppen, da det er en kombination af kredsløbs- koordinations- og ledtræning.

Jeg tilbyder også træning

Træning: Sted: Dag: Tid:
Grundtræning Sundvænget 8 - 5600 Faaborg mandag 09.00 - 10.30
Grundtræning Sundvænget 8 - 5600 Faaborg tirsdag 18.30 - 20.00
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

År Type Timer
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2018 Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen 12
2018 Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen 12
2018 Indføling 1 v. Henrik Kalsbøll 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search