skip to Main Content

Om mig

CASSANDRA MARIAN LARSEN (F. 1960), AUTORISERET BODY SDS BEHANDLER.

TILBYDER BODY SDS BEHANDLING OG -GRUNDTRÆNING PÅ FYN I FAABORG SAMT BEHANDLING I KOLDING

Jeg er født i 1960, har 3 børn og opvokset i Tisvildeleje. Jeg har en Cand. Merc. uddannelse og har været selvstændig i en årrække. I 2004 besluttede min mand og jeg os for at flytte til Spanien for at hoppe af ”ræset” og få mere kvalitetstid med vores børn. Det blev til 6 spændende år i det sydlige Spanien, som gav mig lysten til at ændre mit arbejdsliv til noget andet, end det jeg før havde beskæftiget mig med. Jeg ønskede mig et arbejde, hvor jeg følte jeg kunne gøre en forskel for folk, så da vi vendte retur til Danmark, besluttede jeg mig for at ville være Body SDS kropsterapeut. Jeg har selv modtaget behandlinger siden 1990, og har set og mærket hvor fantastisk behandlingerne virker både fysisk og følelsesmæssigt.

Jeg blev færdig uddannet i 2016, og det har været 3 fantastiske år under uddannelsen, som virkelig har betydet meget for mig. Jeg føler at jeg er kommet ”hjem” og på den rette hylde i mit liv. Jeg elsker at behandle, det giver mig en fantastisk energi og glæde at hjælpe andre med at få det bedre i både krop og sind. Jeg har behandlet gennem hele uddannelsen, og startede klinik i 2014. Jeg behandler både børn og voksne, og har mange forskellige klienter med alt fra psykiske problemstillinger som fx stress, angst og traumer til klienter med fysiske skader og smerter i kroppen.

I min optik er kroppen vores bedste ven, som fortæller os hvad vi har brug for at vide, vi skal blot lære at lytte og forstå kroppens sprog. Min oplevelse er, at vi kan få vores bevidsthed og opmærksomhed ned i kroppen vha. vejrtrækning, Body SDS behandling og Body SDS træning. Når vi mærker os selv, og følger det vi mærker, begynder kroppen at ”give slip” på de ubalancer og blokeringer vi måtte have liggende i kroppen; kroppen bevæger sig henimod balance, der kommer mere flow i vores krop og vi får det godt både fysisk og følelsesmæssigt. Det er denne oplevelse jeg gerne vil give mine klienter med hjem.

Jeg underviser i Body SDS grundtræning, hvor en træning svarer til en ”selvbehandling”. Det er små hold på max 8 deltagere. Mandag og torsdag kl. 9-10.30. Træningen foregår i

Faaborg på Hotel Faaborg Fjord. Du kan tilmelde dig træningen på min hjemmeside, min facebook side eller ved at ringe til mig.

Ud over Body SDS er min store passion kost, udrensning og faste, samt bevidst vejrtrækning. Du kan læse mere om dette på min hjemmeside.

BEHANDLINGSSTEDER

Faaborg: Der er gode parkeringsmuligheder lige foran klinikken og en handicapvenlig indgang.

Kolding: Der er gode parkeringsmuligheder tæt på klinikken.

Jeg glæder mig til at møde dig

Cassandra Marian Larsen.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2018Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen12
2018Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen12
2018Indføling 1 v. Henrik Kalsbøll6
2018Sygdomslære: Stress12
2017Sygdomslære: Fingerled v. Michell Kowall & Claus Linnemann Olsen12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg
X