skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER DITTE SMED HOLMGAARD

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Kastrup, Dragør, København, Amager, Valby, Rødovre.

Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Prismen (torsdag) og Sundhedshus Amager (tirsdag).

Jeg har stor erfaring med: at behandle fysiske problemer, stress, angst og børn.

INTRO

Fysiske problemer, stress og angst hos børn og voksne er noget af det, jeg arbejder mest med.
Vores krop, tanker og følelser hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden i konstant vekselvirkning. I behandlingen lokaliserer vi sammen årsagen til dine konkrete udfordringer ved at undersøge den aktuelle sammenhæng mellem dine krops-, tanke og handlemønstre. Vi er alle forskellige. Lige netop din krop, dine værdier og din livssituation danner en unik ramme for den balance, du ønsker at opnå. Når du er klar til at tage det første skridt mod forandring, vil jeg gøre mit bedste som behandler for at hjælpe dig i din proces.

BAGGRUND

Jeg har en uddannelse i kommunikation og har suppleret den med en terapeutuddannelse. Samtidig har jeg studeret anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Som autoriseret behandler videreuddanner jeg mig løbende på Body SDS-skolen på Østerbro og underviser i Body SDS grundtræning på Amager.

Tidligere var jeg i mange år ansat i store virksomheder. Jobs, jeg var glad for. Men samtidig oplevede jeg, at jeg over tid kom længere og længere væk fra mig selv. I samme årrække fik jeg flere og flere skavanker i kroppen. Jeg gik til læge, kiropraktor og fysioterapeut samt genoptræning og forebyggende træning. Alligevel fik jeg det ikke bedre.

I mødet med Body SDS’s helhedssyn begyndte jeg, med stor skepsis, at linke mine kropslige reaktioner med mit mentale ståsted. Jeg var bestemt ikke overbevist fra starten. Det virkede usandsynligt for mig, at jeg kunne spænde så meget ben for mig selv. At jeg nærmest kunne gøre mig selv syg. Men efterhånden som resultaterne fra Body SDS behandlinger og træning tikkede ind, så blev jeg mere og mere fascineret.
Det er den erfaring, der har bragt mig hertil, og som jeg glæder mig til at dele med dig.

Jeg er fynbo i hjertet og tilhænger af Amager, hvor jeg bor med min mand og vores tre børn. Når jeg ikke behandler, nørder jeg med åndedræt, meridianer, organer, læser eller nyder et koldt dyp i Øresund.

Jeg tilbyder også træning

Træning: Sted: Dag: Tid:
Grundtræning Prismen torsdag 19.00 - 21.00
Grundtræning Sundhedshus Amager tirsdag 09.00 - 11.00
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search