skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER DORO KNUDSEN.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i  Nyborg & København.

Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Nyborg.

Jeg har stor erfaring med: Selvværd, grænser, følelser, uro, angst, sorg, relationer, hormonelle ubalancer og især den kvindelige cyklus, smerter i kroppen, sundhed og udrensning.

INTRO

Jeg er kropsterapeut, fordi jeg har oplevet på egen krop, hvor ubehageligt det er, når man ikke kan mærke sig selv og ikke kan mærke, hvad man har brug for og hvordan man egentlig har det.

Min verden blev rystet godt og grundigt da jeg som 21-årig mistede min mor. Det blev starten på et noget anderledes liv end planlagt. Jeg opsøgte en Body SDS-terapeut og begyndte at komme til både behandling og træning. Her fandt jeg rum til at arbejde med min sorg og jeg begyndte at lytte til mig selv og finde glæden og meningen i livet. At få kroppen med viste sig at være nøglen, som psykologer, venner og familie ikke havde kunne finde, og det føltes fuldstændig rigtigt.

BAGGRUND

I 2011 startede jeg på Body SDS uddannelsen og på en større rejse ind i mig selv. Behandlingerne og træningen blev det anker, jeg holdt fast i på min rejse op til overfladen og finde mig selv helt nede fra den mørkeste og meningsløse bund.

i 2015, gjorde jeg noget helt vildt. Jeg havde fundet kærligheden og var gravid med første barn og vi besluttede at forlade Københavnerlivet til fordel for romantisk bondehus på østfyn. Nu har vi to drenge en kæmpe køkkenhave, og lever på mange måder drømmen om at have tid og selvbestemmelse nok til at være meget sammen med vores børn og gøre, som vi har lyst til.

Jeg har en klinik i haven, hvor jeg behandler til daglig og i perioder har jeg træningshold på terrassen. Hver anden uge behandler jeg i København i behandlerfællesskabet SALIG.

FILOSOFI

Min tilgang til mennesker er åben og nysgerrig. Det er vigtigt for mig at du er tryg ved det, der sker, fordi det er når vi bliver holdt og set, at vi heler aller bedst.

Jeg minder altid mine klienter om, at udvikling skal være sjovt og spændende – ellers kan vi lige så godt lade være.

Jeg elsker virkelig mit arbejde og jeg vil elske at behandle dig.

Mine kurser

År Type Timer
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard 6
2019 Ledkursus: Ryg 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2018 Indføling 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2017 Angst-kursus v. Ole Kåre Føli 5
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search