skip to Main Content

Om mig

Doro Knudsen, autoriseret Body SDS behandler. Doro tilbyder Body SDS behandlinger både på Fyn og i København. 

Body SDS har været med på sidelinien i mit liv i mange år. Da jeg var barn ville jeg gerne være skøjteprinsesse og når jeg øvede i spring og piruetter mig slog jeg mig ofte på isen. Derfor blev jeg sendt til behandling en eller to gange om året for at sikre at alt indeni sad nogenlunde som det skulle.

Jeg havde en meget almindelig, tryg og dejlig barndom og opvækst, hvor jeg gik på steinerskole og stod på skøjter. Så kom jeg i gymnasiet, fik kærester, flyttede hjemmefra og læste universitetet, for at blive Sociolog, fordi jeg synes mennesker er spændende og især var jeg interesseret i hvad der skal til for at skabe et godt samfund med nogle glade mennesker.

Livet som kommende akademiker var udfordrende. Jeg var ambitiøs, men konstant bagud med læsningen og frustreret fordi jeg ikke kunne nøjes med at beskrive og forstå mennesker, men gerne ville ud og hjælpe folk og forandre verden. Jeg blev stresset og min krop blev syg, fordi jeg i uvidenhed kastede mig over den hurtige energi, der var tilgængelig i kaffe, sukker og hvidt brød. Jeg bevægede mig heller ikke særlig meget, fordi jeg ofte var alt for træt. Da jeg var 21 år fik min mor konstateret kræft i blæren, så mens jeg studerede passede jeg samtidig min syge mor, indtil hun døde i april 2009. Så brød jeg helt sammen.

Min mors død blev på mange måder det, der vækkede mig, og det blev starten på et helt anderledes liv. Jeg opsøgte en Body SDS-terapeut og begyndte at komme til både behandling og træning. Her fandt jeg rum til at arbejde med min sorg og jeg begyndte at lytte til mig selv og finde glæden og meningen i livet. At få kroppen med viste sig at være nøglen, som psykologer, venner og familie ikke havde kunne finde, og det føltes fuldstændig rigtigt.

I 2011 startede jeg selv på uddannelsen og dermed på mit livs rejse ind i mig selv. Behandlingerne og træningen har været det anker, jeg har holdt fast i på min rejse op til overfladen og finde mig selv helt nede fra den mørkeste og meningsløse bund.

Mens jeg gik på Body SDS-uddannelsen startede jeg klinikfællesskabet ‘Mærk Kroppen’ på Nørrebro, hvor jeg sammen med en håndfuld andre dygtige terapeuter tilbyder både behandling, træning og udrensningsforløb. Du kan besøge klinikkens hjemmeside på www.mærkkroppen.dk, hvor du kan finde mere information om kommende arrangementer, tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du modtager vores gode tilbud og selvfølgelig også kan booke tid. Du er også meget velkommen til at følge Mærk Kroppen på facebook.

Nogen gange skal man gøre noget helt vildt. Det gjorde jeg i 2015, da jeg sammen med min kæreste ventede vores første barn og besluttede at rykke rødderne op og forlade København til fordel for stråtækt landsby-idyl på østfyn. Nu har vi høns, masser blå himmel og en drøm af en køkkenhave.

Klinikken i København har jeg stadig, men det betyder at jeg nu også behandler på Fyn i min dejlige hjemmeklinik i haven i Kogsbølle lidt uden for Nyborg.
Du er hjertelig velkommen der, hvor det passer dig bedst!

Jeg har et træningshold i forsamlingshuset i Kogsbølle, hvor vi træner de fleste søndag eftermiddage 15-17 året rundt. Der er informationer om træningen på min hjemmeside www.doroknudsen.dk

Jeg elsker virkelig mit arbejde og må nogen gange lige nive mig selv i armen for at fatte, at jeg har et arbejde, der føles så rigtigt, og hvor jeg hver eneste dag får lov at hjælpe andre mennesker og se dem finde meningen i deres liv.

 

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard6
2019Ledkursus: Ryg 1 v. Henrik Kalsbøll6
2018Indføling 1 v. Henrik Kalsbøll6
2017Angst-kursus v. Ole Kåre Føli5
2017Bevægelse med fokus på rygsøjlen v. Shai Faran11
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X