skip to Main Content

Om mig

Tilbyder Body SDS behandling i Espergærde.

Mit navn er Dorte. Jeg er født i 1965, er gift og har 3 sønner. Jeg er uddannet pharmakonom og har halvdelen af mit liv arbejdet som laborant i forskellige medicinalfirmaer med udvikling af lægemidler, bl.a. til behandling af diabetes.

Jeg kom i kontakt med Body SDS i 2007, hvor jeg startede i et behandlingsforløb p.g.a. lændeproblemer og hovedpine/migræne. Det var første gang, at jeg blev taget imod som et helt menneske og ikke kun med et snævert fokus på mine symptomer. I 2008 startede jeg derfor på Body SDS uddannelsen. Det var en fantastisk rejse, hvor jeg blev klar over, hvor meget krop, psyke og det mentale hænger sammen.

Efter endt uddannelse i 2010 valgte jeg at stoppe som laborant og for at starte på fuld tid som Body SDS terapeut. Det har jeg aldrig fortrudt og det har været en gave at kunne hjælpe klienter på deres vej. Det at kunne hjælpe klienterne til at blive nysgerrige og få en større bevidsthed omkring deres krop, samt at indse hvor meget det hele hænger sammen, hvor meget de selv kan være med til at gøre for at få det bedre. Bl.a. bruge dybe vejrtrækninger i hverdagen, som kan nedsætte mængde af stress hormoner i kroppen betydeligt. Lytte til deres kropssignaler under træningen.

Klienter, der kommer til mig, er meget forskellige. Det kan både være med fysiske og psykiske problemstillinger.  Jeg ser alle mennesker som unikke og jeg ser frem til at møde dig.

De bedste hilsner

Dorte Valore

 

Mine kurser

År Type Timer
2020 Psykologikursus: Psykologi 6 v. Henrik Kalsbøll 12
2020 Samtalebaseret supervision-kursus v. Lotte Justesen 4
2019 Psykologi 5 - Body SDS hypnoterapi 2 v. Henrik Kalsbøll 12
2019 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas 12
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg