skip to Main Content

Om mig

Erik Hentze, autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandling i Kastrup.

 

Mit arbejde tager udgangspunkt i mine klienters aktuelle belastninger og begrænsninger samt i det kæmpe potentiale som jeg tror på, ethvert menneske indeholder. Det er min overbevisning, at der igennem en aktiv indsats og samarbejde er mulighed for at skabe forandring og en større grad af frihed og balance i vores liv.

Min interesse for Body SDS blev vakt ifm. Ole Kaare Følis arbejde med Bjarne Riis og hans cykelryttere, særligt Laurent Jalabert, da han efter at have brækket ryggen blev i stand til at fortsætte sin karriere og i processen udviklede sig til en mere komplet rytter.

Med en baggrund som værktøjsmager, maskiningeniør og selvstændig, gik jeg i 2010 ind i Body SDS uddannelsen. Det 3-årige uddannelsesforløb har været præget af stor personlig udvikling og har givet mig et godt indblik i kroppens virkemåder og sammenhænge, set ud fra Body SDS´ perspektiv.

Privat er jeg sammen med min kone Ingrid og vore tre børn. Jeg er desuden engageret i diverse forskelligartede cykelprojekter.

Det er nu muligt at få behandlinger i Færøerne én uge om måneden, Lokation ændres fra gang til gang, kontakt mig venligst for nærmere info.

Der tilbydes grundtræning i Tórshavn.

Mine kurser

År Type Timer
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Psykologi 5 - Body SDS hypnoterapi 2 v. Henrik Kalsbøll 12
2018 Psykologi 4 - Body SDS hypnoterapi 1 v. Keven Bruun 12
2018 Indføling 5 v. Michell Kowal 6
2018 Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search