skip to Main Content

Om mig

Helle Speidel, autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandlinger på Frederiksberg.

Jeg hedder Helle Speidel og er autoriseret Body SDS kropsterapeut (2016). Jeg har behandlet siden 1. januar 2014 og behandler alle aldersgrupper: Nyfødte, større børn og voksne fra ungdom til alderdom.

Derudover er jeg er uddannet psykolog med speciale i idrætspsykologi fra GVSU universitetet i Michigan, USA (1992), uddannet jordemoder (2003) og tidligere professionel basketballspiller og træner. At kunne trække på erfaringer fra disse uddannelser er en stærk støtte i mine Body SDS behandlingerne.

Body SDS er for alle, der vil forbedre og styrke deres helbred. Det er for dig, der vil af med fysiske eller følelsesmæssige gener, og for dig, der vil yde mere i hverdagen og optimere dine præstationer.

I min verden kan krop og psyke ikke adskilles. Vi oplever for det meste, at det er kroppen, der først gør os opmærksom på, at noget er galt, fordi kroppen også fungerer som opmagasinering for alle vores bekymringer, spændinger og traumer. Under en Body SDS behandling bruger jeg kropslige teknikker, samtaleterapi og empatisk intuition og støtter dig i at forløse og styrke den del, der er vigtig for dig. Undervejs kan jeg supplere med forslag til kost/kosttilskud og fysiske øvelser, som vil være gavnlige for dig. Således arbejder vi via kroppen både med det problem, du kommer med, OG med den bagvedliggende årsag. Det er holistisk og det er sund fornuft!

Speidel Kropsterapi tilbyder:

• Body SDS behandling voksne 75 min
• Body SDS behandling børn 0-14 år 60 min
• Body SDS behandling sportsfolk 75 min
• Body SDS behandling for gravide evt. med jordemoderundersøgelse 75 min
• Body SDS og efterfødselssamtale 80 min

Mit møde med Body SDS fandt sted for 8 år siden. På det tidspunkt var jeg i et dødvande af kroniske diagnoser, smerter og masser af medicin. Min eneste mulighed var, som det blev sagt, at prøve mig frem med forskellig medicin og ”at lære at leve med det”.

Min vej tilbage til et normalt liv startede ved min første Body SDS behandling. Det var overvældende, da terapeuten brød igennem nogle af de spændinger, som min krop havde forskanset sig bag. Men for første gang oplevede jeg, at et andet menneske via min krop kunne give mig et spejl og et udtryk for lige præcis den fysiske og psykiske tilstand, som jeg befandt mig i. Og lige så vigtigt, gav Body SDS metoden mig konkrete redskaber til at navigere mig selv ud af kroniske diagnoser.

I dag er jeg i et vedvarende nysgerrigt samarbejde med min krop. Jeg er helt uden kroniske smerter og medicinen er for længst smidt ud. Så ja det, jeg var blevet fortalt ikke var muligt, kunne rent faktisk godt lade sig gøre.

På min hjemmeside kan du finde informationer om Body SDS, mine behandlingstilbud, priser, træningshold m.m. Du kan også finde artikler om psykiske problemer, kost, træning af kroppen, graviditet etc. I klinikken kan du købe et udvalg af kosttilskud.

Velkommen hos:
Speidel Kropsterapi
Marielystvej 1, st., Frederiksberg
Tlf: 30 25 46 25

Mine kurser

År Type Timer
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6
2022 Scheuermann v. Nikita Andersen & Andreas Lassithiotakis 12
2021 Fod-knyster, platfod & Hammertæer v/Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann 6
2021 Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg