skip to Main Content

Om mig

Henrik Østergaard, autoriseret Body SDS behandler.

Tilbyder Body SDS behandling i Køge, på Stevns & Faxe.

Mit navn er Henrik Østergaard, og jeg er autoriseret Body SDS kropsterapeut (2010). Jeg er 54 år, og er bosat på Stevns, men kommer oprindeligt fra Frederiksberg.

MIT FØRSTE MØDE MED BODY SDS

Mit allerførste møde med BODY SDS var i 2006, hvor jeg så et interview med Ole Kåre Føli i morgen tv. Her fortalte han om Body SDS, samt hans bog, ”mit indre rum”.

Jeg fandt ham den mest rolige og imponerende mand, og systemet måtte jeg bare vide mere om. Så dagen efter, da boghandlen åbnede, havde jeg hans bog i hænderne og bare 24 timer senere, havde jeg læst bogen, fra start til slut.

Kort tid efter startede min rejse hos BODY SDS, hvor jeg fik min første SDS behandling.

Tilbage i 2006 gik jeg hjemme med slemme rygsmerter, og en oplevelse at intet virkede. Hverken lægen eller sygehuset kunne finde årsagen til smerterne. Men da jeg besøger Body SDS og får min første Body SDS behandling, er jeg smertefri for første gang i månedsvis.

Den følelse af ro, jeg havde i kroppen efter behandlingen, imponerede mig. Det stod derefter klart for mig, at det var det jeg skal beskæftige mig med. Jeg begyndte derefter på uddannelsen som Body SDS terapeut, og har siden 2010, da jeg blev færdiguddannet, har haft min egen klinik på Stevns og derefter også i Faxe.

HVEM ER HENRIK?

De forskellige jobs i tiden som selvstændig og som ansat har formet mig og gjort mig til det menneske, jeg er i dag. Jeg trækker hver dag fra de erfaringer, jeg har fået igennem tiden, som en stærk støtte i min Body SDS behandlinger. Jeg er uddannet zoneterapeut ved Frederiksberg zoneterapeut skole (1989), og har igennem de sidste 20 år været selvstændig tømrermester.

Kompetencer som at være en god menneskekender, at være jordnær, ligetil og nysgerrig anser jeg for egenskaber, der gør at jeg kan give dig den bedste Body SDS behandling.

”Jeg er ikke perfekt”, og det er også sådan mine kunder beskriver mig. Jeg syntes at man skal leve godt hver dag, både med det gode og ikke så gode.

Mit fokus under behandlingen er at finde den bagvedliggende årsag til problemet. Jeg går i dybden med problemet, og finder roden til smerten. Behandlingen tager altid udgangspunkt i dig, i dine behov og ønsker. Under Body SDS behandlingen bruger jeg kropslige teknikker, samtaleterapi og menneskelig intuition samt en god portion humor, for at afhjælpe dit problem.

Velkommen til Kropsterapien Stevns | Faxe

Mine kurser

År Type Timer
2019 Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard 6
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
2018 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
2018 Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen 12
2018 Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 1 v. Michell Kowal 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search