Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Henrik Thiesen Jørgensen

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2001

Damgårdsvej 16
3660 Stenløse

Algade 4, kælderen
4000 Roskilde

53552195

RAB Godkendt

Om mig

Hej jeg hedder Henrik Thiesen Jørgensen.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Roskilde og Ølstykke.

Jeg har stor erfaring med Uro i krop og sind, hjernerystelse, nakkelidelser, piskesmæld, rygproblemer, Sportsskader og forebygge skader, optimere på resultater, stress og angst.

INTRO

Jeg var indtil udgangen af 2018 ansat i Body SDS i tre dage om ugen og havde ved siden af min egen klinik i Roskilde to dage om ugen. I den tid er jeg blevet superviseret løbende af Ole og Bengt. Det har givet mig et stærkt fundament til at blive selvstændig på fuld tid som autoriseret Body SDS behandler.

Jeg behandler alle aldre. Mine styrker ligger i at lindre ”uro” i kroppen. For mig er ”uro” noget, der ikke gør en tilpas i sig selv. Det kan b.la. komme fra skader, fysiske smerter, længerevarende sygdom, stress og angst. Det kan også skyldes lavt selvværd eller det at være ”gået i stå”, der skaber uro og ubalance i kroppen. Jeg har god erfaring med at optimere på sportsresultater, forebygge skader – eller mål, der virker uoverskuelige igennem mine behandlinger. En del af mine klienter har efterfølgende integreret behandlingerne i deres livsstil. Det er altid lettere at forebygge end at helbrede..

For mig er det vigtigt, der skabes tryghed og tillid mellem mig og min klient. Første skridt i den retning er, at du får en forståelse for, hvem jeg er – og hvad jeg står for. Min rejse med Bodys SDS begyndte i 1999 og måske endnu tidligere, da det har været en rejse for mig sideløbende med mit karateliv. Karate og Body SDS er en livsstil for mig. Jeg har dyrket karate siden starten af 80’erne og har haft min egen klub, med godt 200 medlemmer i 25 år. Jeg har været hele spektraet igennem som karateka. Den unge talentfulde udøver med drømme om landshold og internationale stævner, hvilket endte med landshold og sølv til VM og bronze til EM. I dag er jeg den modne karateka, blev gradueret 7. Dan på Okinawa i 2017, der ikke længere søger resultater i metal, men arbejder med mit indre jeg og filosoferer over karaten og ynder at undervise og hjælpe mine elever i forståelsen af traditionelle karateværdier.

Jeg uddannede mig som elektriker og var langt fra tilfreds med mit liv. Jeg mødte Bengt Valentino Andersen gennem karaten og blev inspireret af Body SDS, kunne se en masse ligheder med mit liv samt tilføre principper til at holde min krop og sind i balance med b.la. behandling, træning og faste… Jeg valgte at blive uddannet terapeut og blev uddannet i 2001.

Jeg fik den lykkelige titel ”far” til min skønne lille datter Noomi Liv i 2017. Hun har vendt op og ned på mit liv og har igen givet stof til eftertanke med mit liv, hvorfor jeg har valgt at gå selvstændig og fortsætte min egen udvikling i takt med min datters behov – følge hjertet og livets vej…

BAGGRUND

Min karate, mit job, min datter og min kone inspirerer mig til at blive en bedre udgave af mig selv hver dag. Gode ting tager tid. Det har taget mig næsten hele livet at nå, hvor jeg er i dag. Et job jeg elsker, en hobby jeg ”må” udøve og en familie, jeg aldrig troede jeg ville få. Jeg er nået her til ved at arbejde med mig selv og accepten af min tilstand i nuet og være åben for, hvor livet fører mig hen..

FILOSOFI

Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i en systematisk tilgang af krop og sind alt efter klientens behov. Jeg tror på at folk har de ressourcer der skal til for at få det bedre, spørgsmålet er bare at finde frem til årsagen og acceptere, hvor de er nu, for at kunne komme videre.  Nuet søger jeg vha åndedrættet og kontakt til kroppen.

Mine kurser

År Type Timer
2022 Scheuermann v. Nikita Andersen & Andreas Lassithiotakis 12
2022 Stress v. Keven Bruun 12
2021 Fod-knyster, platfod & Hammertæer v/Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann 6
2021 Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
2021 Kold Skuld v/Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6

Vis flere kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.