Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Ingrid Kristine Nørbjerg

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2018

Østergade 39
5610 Assens

Langøgade 4 t.v.
2100 København Ø

28253502

RAB Godkendt

Om mig

INGRID KRISTINE NØRBJERG (f. 1968), AUTORISERET BODY SDS BEHANDLER.

Ingrid Kristine Nørbjerg er mit pragtfulde navn. Jeg kom til verden på Faaborg sygehus og kommer fra dejlige Faldsled på Fynsland. Jeg har boet 20 år i København og har klinik der nogle dage om ugen ellers huserer jeg på et landsted på Vestfyn ved skov og strand med 3 skønne islandske heste som godt selskab.
Jeg er i sin tid uddannet i højere handel og interesserede mig mest for mennesker i forskellige vanskelige situationer og har derfor arbejdet på særlige institutioner sidst men ikke mindst i et projekt med infantilautister der skulle bo sammen hvilket var og er usædvanligt -ekstremt hård og lærerig proces. Jeg stødte på Body S|D|S i 90’ne, da jeg sammen med en masse skuespilaspiranter fik lov at lave manus tul mun egen film -jeg var optaget af at ville fortælle nogle af alle de menneskelige aspekter der er så interessante. Der dukkede Bengt Valentino Andersen op og forkælede os en hel weekend hvilket var yderst formidabelt og uvurderligt. Det førte mig mange år senere tilbage til Body S|D|S og som Ole Kåre Føli sagde til mig så havde Bengt V.A. været så elskværdig at så et frø i sin tid og nu har jeg fået lov til at være med i body self developments system truppen og jeg tilbyder behandlinger på Fyn, København samt Jylland efter aftale.
Jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut og har været tilknyttet Gentofte hospital og på nuværende tidspunkt karkirurgisk sårambulatorie Kolding hospital som konsulent.
Min virksomhed hedder fodfokus, da fødderne er centrale for vores velbefindende og det går godt i spænd med Body S|D|S behandling såvel som Body S|D|S træning – hvor vi ikke får noget forærende men alligevel meget store gaver -hvis vi vel og mærket er modtagelige og der kommer denne form for kropskunst til sin ret med hjælp i alle retninger det være, sig fysisk, psykisk og mentalt.
Skulle dette skulle have vakt din interesse glæder jeg mig til nærmere kontakt.
De allerbedste hilsner Ingrid

Mine kurser

År Type Timer
2023 Indføling 5 v. Keven Bruun 6
2023 Indføling 4 v. Claus Linnemann 6
2022 Ledkursus: Ryg 2 v. Keven Bruun 6
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6
2022 Indføling 3 v. Keven Bruun 12

Vis flere kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.