Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Jeppe Opstrup

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2014

Sorgenfrigade 4
2200 København N.

DR Byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C

61304239

RAB Godkendt

Om mig

Jeppe Opstrup (f. 1984), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandling i København N.

Jeg hedder Jeppe Opstrup og er opvokset på Nørrebro. Jeg er i dag meget stolt over, at have en klinik i mit barndomskvarter.

Igennem hele mit liv har jeg på den ene eller anden måde, aldrig lyttet til min krop. Først som fodboldspiller hvor jeg uden tvivl, har spillet flere kampe med smerter, end uden. Pres fra trænere, og ikke mindst mig selv, fik mig til at fortsætte ligegyldigt hvor ondt det gjorde. Jeg ville spille fordi jeg var god til det, rigtig god endda. Desværre var jeg i gang med at nedbryde min krop hver gang, jeg spillede med smerter. Mit knæ sagde stop da jeg blev ældre. Jeg nåede at blive opereret to gange i håb om, at knæet hurtigt kunne fikses. Det kunne det ikke. Jeg fik i stedet kroniske smerter og kunne ikke længere spille fodbold. Nu var jeg lige pludselig ikke speciel god til noget. Jeg blev ked af det, og når jeg kigger tilbage, så havde jeg nok en eller anden form for depression. Jeg fyldte mig med sukker og alkohol for at dulme smerten – hverdagen var ikke særlig sjov og jeg sov halvdelen af den væk.

På det tidspunkt mødte jeg heldigvis Body SDS. Jeg havde netop sluppet mit gamle liv der havde budt på en bachelor fra CBS og et dertil hørende kontorjob. Efter nogle år væk fra København flyttede jeg tilbage og havde forinden, sagt mit job op og været igennem et hårdt brud.

Jeg skulle i gang med noget nyt og da jeg opdagede Body SDS, var jeg slet ikke i tvivl om at det var her jeg hørte hjemme. At følelser og tanker sætter sig i kroppen har jeg altid vidst inderst inde. Det har bare aldrig været accepteret i min omverden så det var dejligt endelig at møde et sted, hvor jeg fik det bekræftet. På uddannelsen har jeg på egen krop mærket det utallige gange. Hver gang der har været kontakt med en gammel følelsesmæssig blokering, har det kunnet mærkes i kroppen. Det har også betydet, at jeg har været igennem en personlig udvikling som har øget min kropsbevidsthed og gjort, at jeg i dag tør stå ved mig selv. Jeg træner Body SDS Grundtræning og Pafei. Igennem Body SDS træningen kan jeg mærke hvordan mit fundament bliver genopbygget for hver gang jeg træner. Det har faktisk medført, at jeg igen kan spille en smule fodbold.

Jeg behandler i klinikken hver tirsdag, onsdag og torsdag. Ud over at arbejde i klinikken på Nørrebro, behandler jeg hver mandag og fredag ude i DR Byen.

Jeg er Autoriseret Body-sds Behandler som sikrer, at jeg skal opfylde forskellige krav om efteruddannelse hos Body SDS. Derudover er jeg medlem af SAB så du som klient, er forsikret på den bedst mulige måde. Jeg er også uddannet akupunktør. Jeg er RAB-godkendt i både Body SDS og Akupunktur. De fleste forsikringsselskaber dækker behandling hos RAB-godkendte behandlere, så hør din forsikring ad.

Se meget mere på min hjemmeside – www.jeppeopstrup.dk.

Mine kurser

År Type Timer
2023 Indføling 2B v. Lotte Justesen 12
2023 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn 6
2022 Kold Skulder v. Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2022 Fod: Ankel forstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6

Vis flere kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.