skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Karin Almer Nielsen.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger  i Hareskovby, Værløse, Herlev, Ballerup.

Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Hareskovby.

Jeg har stor erfaring med: Gravide, unge, stressramte, angst og jeg møder mange der ikke lige ved hvad der er i vejen, men bare gerne vil have det bedre.

INTRO

Jeg er vild med Body SDS, fordi det er et behandlingssystem, der ved hjælp af enkle kropslige teknikker og nærvær gør det muligt at hjælpe vidt forskellige mennesker med umiddelbart forskellige behov. Ofte giver behandlingen en større kropsbevidsthed, der gør at udviklingen og helingen kører videre af sig selv – i krop, tanker og følelser, i et tempo der passer til netop dig. Når vi lærer at mærke vores krop, læse dens signaler, stole på dem og handle på dem, får vi det bedre og bedre.

Jeg forsøger at møde hvert menneske hvor det er, uden at stille krav, for det er min erfaring, at kroppen automatisk begynder at afbalancere sig selv, når den får tid og plads.

Jeg har behandlet egne klienter siden 2012 og har også givet frivillig behandling og træning til flygtninge- og indvandrerkvinder i en periode.

BAGGRUND

Privat bor jeg sammen med min kæreste Mads og vores to små drenge.

Bag mig har jeg en uddannelse som civilingeniør og en som skuespiller. Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige ting, mest i den kreative genre. Stemmearbejde og sangskrivning nærer jeg stadig stor kærlighed til. At bevæge kroppen, har jeg aldrig kunnet lade være med.

Personligt har Body SDS-systemet hjulpet mig ud af mange års indre konflikt mellem fornuft og følelse, følelse af meningsløshed og mangel på energi. Diverse fysiske ubalancer løste mere eller mindre sig selv sideløbende – og ikke mindst fandt jeg kærligheden, hvilket jeg ellers næsten havde opgivet. I dag føler jeg mig langt mere afbalanceret og rolig, og det giver plads til at mærke taknemmeligheden for livet.

Alle er velkomne på min briks. Jeg elsker at behandle.

FILOSOFI

Mit motto er: Glad i kroppen – Glad i livet. Livsglæde er blevet mit overordnede fokus i enhver behandling. Ikke at være glad altid, men grundlæggende at kunne mærke glæden ved livet. Jeg ønsker det for alle, og jeg oplever, at det er noget alle søger, selvom forskellige mennesker ikke nødvendigvis formulerer det sådan. Og selvfølgelig behandler jeg altid de konkrete problemstillinger, jeg bliver mødt med.

 

GRUNDTRÆNING

Jeg tilbyder to hold, med tilmelding gennem FOF Nord.

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GrundtræningSkoven 311, Gl. Hareskovvej 311b, Værløsemandag17.30 - 19.00
GrundtræningSkoven 311, Gl. Hareskovvej 311b, Værløsetirsdag09.30 - 11.00
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas12
2019Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 2 v. Keven Bruun6
2019Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard6
2019Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun12
2019Ledkursus: Ryg 1 v. Henrik Kalsbøll6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg
X