skip to Main Content

Om mig

Keven Søgård Bruun, autoriseret Body SDS behandler, ansat hos Body SDS og får løbende videreuddannelse.

Tilbyder Body SDS behandling i København og i Odense.

Uddannet Body SDS-terapeut feb. 2007 Min ansættelse hos Body SDS har været én stor udviklingsproces – både af mig som menneske og som terapeut. Og I mit daglige arbejde som Body SDS behandler bruger jeg både min terapeutiske og min menneskelig erfaring. I min verden er den bedste erfaring bygget op af den indre personlige udvikling.

En erfaring der er helt unik, og som hele tiden er i gang på den ene eller anden måde hos mig. Det betyder, jeg rent kropsligt ved, hvad der sker, og hvad du som klient kan møde i en udviklende proces under et behandlingsforløb. Jeg ser behandlingen som et samarbejde, det betyder, at jeg ser dig som klient have interesse i at være en del af løsningen. Min erfaring som Body SDS-terapeut rummer alt fra arbejdet med spædbørn til pensionister. Både fysisk, psykisk og mentalt. Jeg fungerer i dag som terapeutisk supervisor og underviser hos Body SDS, på både Body SDS´ grunduddannelse samt på overbygningskurser for andre autoriserede Body SDS behandlere.

Jeg er bosat i Odense, hvor jeg som autoriseret Body SDS behandler også har mulighed for at hjælpe de fynske og jyske klienter. Ønsker du, vi skal arbejde sammen om at løse dine problemstillinger og derved skabe mere livskvalitet for dig, så tag det første skridt – Bestil din tid hos mig i dag.

Mine kurser

År Type Timer
2019 Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 2 6
2019 Sygdomslære: Stress 12
2019 Ledkursus: Ryg 3 6
2018 Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 4 12
2018 Indføling 2B v. Claus Linnemann Olsen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search