skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Kim Stuckert.

Jeg tilbyder Body SDS behandling i Ringsted.

Jeg har stor erfaring med: Nakke og rygproblemer, smerter, sportsskader, kost og sundhed.

INTRO

Jeg har altid været god til at presse mig selv. Både arbejdsmæssigt og igennem træning. Jeg har spillet elite fodbold i mange år, indtil drømmen om en professionel karriere blev stoppet af en skade. Efter nogle år med mindre fysisk aktivitet blev jeg skaden kvit og har efterfølgende dyrket meget forskellig træning som; alm. fitness, cross-fit, body-weight træning. Jeg har løbet flere marathonløb og cyklet meget, både mountainbike og race. Jeg har derfor et rigtig godt kendskab til kroppen og dens fysiske formåen. Jeg har desværre også alt for tit overskreddet mine egne grænser fysisk og psykisk, hvilket med tiden har givet diverse følelsesmæssige udfordringer.

BAGGRUND

Jeg er 37 år og bor i Ringsted med min kone og mine 3 børn. Jeg har arbejdet som paramediciner og har 16 års menneskelig og personlig erfaring med fra redningsbranchen. Derudover har jeg har 16 års erfaring som fysiurgisk massør, med tilknytning til virksomheder og med private behandlinger.

Jeg var med tiden blevet mere og mere glad for tilværelsen som massør. En langt mere rolig hverdag fremfor ambulance jobbet, hvor stress niveauet ofte kunne være højt. Jeg savnede dog et dybere perspektiv i mine behandlinger. Dette fandt jeg med Body SDS uddannelsen.

Men Body SDS har for mig været langt mere end en behandler uddannelse. Jeg har selv fået en langt mere fleksibel og stabil krop, en sundere livsstil, samt en meget roligere tilværelse med fokus på de ting der betyder allermest for mig. Jeg har tidligere haft store problemer med at slappe af og finde ro. Jeg har haft meget travlt og ikke været bevidst om konsekvenserne. Body SDS har hjulpet mig med at mærke efter, finde ro, skabe bevidsthed og efterleve de værdier jeg sætter højst her i livet.

Det er ikke altid nemt at leve på den måde man gerne vil, og der kan ofte være lang vej fra tanke til handling. Nu handler jeg mere frem for blot at tænke. Jeg er blevet meget mere bevidst om de signaler min krop sender mig og jeg føler nu jeg lever et langt mere balanceret liv end tidligere.

“Jeg glæder mig til at tage mig godt af dig”

Mine kurser

År Type Timer
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Samtalebaseret Supervision v. Lotte Justesen 4
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard 6
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search