skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Kirsten Svensen.

Jeg tilbyder Body SDS behandling i Tønder.

Jeg har stor erfaring med Ryg-og nakkeproblemer, sportsskader, skuldersmerter, knæskader, hælesporer, bevægeapparatet, stress og stressrelaterede skavanker, lindring af smerter og øget sundhed, m.m.

INTRO

Jeg elsker mit arbejde som kropsterapeut. Det giver mig en enorm glæde og respekt at hjælpe mennesker med at få et bedre liv ved at reducerer deres smerter, øge deres bevægelsesfrihed og give dem mere energi i hverdagen. Jeg kan lide at arbejde grundigt med stor nærvær, og får hurtigt overblik over selv komplicerede kropslige problematikker hos mine klienter. Med respekt og tryghed finder jeg stor glæde i at lindre og få gang i kroppens egen helbredsprocesser. Mine klienter kontakter mig ofte for at fortælle, at behandlingerne har givet dem langt bedre livskvalitet, og indre ro.

BAGGRUND

Mine store interesser er sundhed, helbred og balance. Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mennesker og bruge mine hænder, og det blev i første omgang som frisør. Efterfølgende fandt jeg frem til at Body SDS skulle være en del af mit liv: Jeg ville arbejde med mennesker i forhold til kroppens egne helbredsprocesser.

Da min søn blev syg med leukæmi ændrede vores verden sig, og jeg ændrede mig. Det blev skelsættende for min udvikling og jeg stiftede bekendtskab med Body SDS. Efter min søn blev rask, havde jeg brændende lyst til at blive Body SDS terapeut og i 2013  startede jeg op på uddannelsen og blev i 2016 færdig uddannet, hvilket er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.Jeg er gift og sammen har vi to dejlige sønner.

Min klinik er i Tønder og i forbindelse med mit hjem, midt i marsken. Her nyder jeg mine løbeture i området og mærker, hvordan de fylder mig med en masse dejlig energi og overskud.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2022 Stress v. Keven Bruun 12
2021 Fod-knyster, platfod & Hammertæer v/Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann 6
2021 Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
2021 Hofteled/bækken v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 12
2021 Piskesmæld v. Claus Linnemann 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg