skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Lasse Hjardemaal Holfort.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Greve, Hundige, Karlslunde, Solrød, Ishøj, Tune, Vallensbæk, Roskilde.

Jeg har stor erfaring med: Hovedpine, stress, nakke, skulder, ryg, fødder, sportsskader.

INTRO

Jeg er tidligere elitesportsudøver og stiftede bekendtskab med Body SDS igennem et skadesforløb, hvor jeg havde store smerter i ryggen og skader i anklerne. Jeg havde hørt om Body SDS og søgte derfor hjælp hos Bengt Valentino Andersen, og da jeg startede behandlingsforløbet, faldt jeg straks for behandlingsmetoden. Det fascinerede mig, hvordan man kunne hjælpe kroppen væk fra skader og skavanker.

Der skulle dog gå et par år, før jeg startede på uddannelsen, da jeg gerne ville have en gymnasial uddannelse samt ud og opleve verden, før jeg startede på uddannelsen.

Jeg har selv mærket, hvad Body SDS kan gøre for både krop og sind, og jeg brænder derfor for at hjælpe andre mennesker til at få en bedre hverdag.

BAGGRUND

Lidt om mig
Jeg er født og opvokset i Greve og har været aktiv i Greve Karate Klub på eliteniveau i mange år, da jeg vare yngre. Til dagligt bor jeg i København sammen med min kæreste men har klinik i Greve, da jeg stadig har et godt tilknytningsforhold til området.

I februar 2017 åbnede jeg min klinik i Håndværkerbyen 37, 2670 Greve for at satse 100 procent på mit liv som behandler. I 2018 blev jeg autoriseret Body SDS behandler.

Min erfaring og vision
Jeg har erfaring med alle typer af mennesker i aldersgruppen 6-94år, og jeg har stor erfaring inden for overbelastningsskader, sportsskader, ryg- og nakkeproblemer, hovedpine samt stress

Min vision som Body SDS terapeut er at hjælpe så mange som muligt med at få en bedre hverdag uden smerter og ubalancer, da jeg mener at alle mennesker fortjener at være den bedste version af sig selv

FILOSOFI

Min tilgang til kroppen

Hos mig tager alle mine behandlinger først og fremmest udgangspunkt i, hvad dine behov er, og hvordan du har det. Jeg arbejder ud fra, at det fysiske, psykiske og mentale hænger sammen, og at sammenspillet mellem disse udgør os som mennesker, forstået på den måde at et fysisk spænd ikke nødvendigvis hænger sammen med hverken det psykiske eller mentale, men at det kan være en mulighed.

Mine kurser

År Type Timer
2021 Piskesmæld v. Claus Linnemann 6
2021 Astma & Bronkitis v Keven Bruun 12
2020 Psykologikursus: Psykologi 2 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Psykologikursus: Psykologi 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg