skip to Main Content

Om mig

Lisbeth Møller Jensen, autoriseret Body SDS behandler.

Tilbyder Body SDS behandlinger og grundtræning i Nuuk

En artikel i Børsen om hvordan Bengt Valentino Andersen havde hjulpet en række mennesker landende foran mig en lørdag morgen. Min kære husbond mente at jeg skulle prøve det næste gang jeg rejste til Danmark. Vi boede i Nuuk og hver morgen kl. 6 ugens 7 dage lå jeg nede i svømmehallen og Aqua-joggede for at holde ryggen i orden. Ryggen er lidt skæv og de seneste år var den kraftigt udfordret af lange arbejdsdage på kontoret.

Den første tur på briksen var ingen fornøjelse, men der skulle også gøres op med mange års stivhed i både krop og sind. Tror det tog en uge inden jeg var kommet over den omgang. Det blev så noget bedre ved de efterfølgende behandlinger og jeg kunne forundret rejse tilbage til Grønland med en følelse af at der var sket et mirakel. Kroppen var befriet for den sædvanlige låsthed, motorikken var bedre og det mentale panser havde fået sprækker.

Hvor mystisk, tænkte jeg, der må være en rationel forklaring på det, for der findes ikke mirakler! Behandlingen havde gjort indtryk, for da jeg i 2011 kort tid før afslutningen af en 3-årig MBA skulle nedfælde nogle mål for de kommende år, var karriereplanerne noget skæve idet følgende kom på listen (1) en yogauddannelse og (2) en uddannelse som kropsterapeut ved Body SDS.

Det blev en rejse væk fra strategier, forhandlinger og optimering af ”business” og en opdagelse af udvikling, dialog og vækst af ”human”.

Transformationen fra at være et ”vidende” til et ” åbent og søgende” væsen er ikke nem og absolut heller ikke afsluttet, men der er en stor tilfredsstillelse i at få udviklet de kompetencer, så krop og psyke hænger bedre sammen. Det har givet en stor tilfredshed og appetit på livet.

Jeg glæder mig til at møde dig, starte dialogen og sætte gang i din krops egen indre helbreder.

Bedste hilsner

Lisbeth Møller Jensen

JEG BEHANDLER PÅ ADRESSEN

Tuapannguit 3, lejl 402, 3900 Nuuk, Grønland

GRUNDTRÆNING

Didas Studio, Nuukullak 32 stuen, 3900 Nuuk

 

Mine kurser

År Type Timer
2020 Indføling 2B v. Claus Linnemann Olsen 12
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
2019 Ledkursus: Nakke 2 v. Lotte Justesen 12
2019 Ledkursus: Ryg 3 v. Keven Bruun 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search