skip to Main Content

Om mig

Lise Lillesøe (f. 1983), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandlinger i København K. og Nordhavn.

Velkommen til min klinik i København eller Nordhavn
Jeg blev uddannet hos Body SDS i 2010 og blev med det samme ansat hos Body SDS som terapeut og træningsinstruktør. Desuden var jeg med til at udarbejde materiale til Body SDS’s grunduddannelse og lave videreuddannelseskurser for Body SDS-terapeuter. I 2015 fik jeg lyst til at starte op som selvstændig.

Mine kompetencer som Body SDS kropsterapeut
Har du ondt i din krop? Eller ønsker du at præstere mere i din hverdag med ro i maven?

Jeg har både specialiseret mig i at behandle fysiske problemer (smerter og skader) og mentale udfordringer (stress, bekymringer og kriser).
I de seneste år har jeg hjulpet mange med at øge deres præstationer i en travl hverdag. Jeg arbejder ud fra den forståelse, at stress og pres sætter sig som spændinger i kroppen. Det fascinerer mig, hvordan Body SDS kan hjælpe os moderne mennesker med at give slip på stress-tilstande og derigennem opnå mere ro og overskud i hverdagen. Jeg har stor erfaring med det psykiske aspekt, da jeg også har en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse.

I de fysiske behandlinger er mit fokus at finde frem til den dybere årsag til problemet, da lokalbehandling sjældent giver varige resultater.
Jeg kan behandle hårdt som blidt og skræddersyer altid forløbet efter dit ønske.
Mange af mine klienter kan ikke lide ledmobilisering med “knæk-lyde”, og jeg benytter som udgangspunkt ikke disse teknikker, da jeg har god erfaring med at løsne kroppen med dybdegående massage.

Min baggrund
Da jeg var 14 år blev jeg involveret i en trafikulykke, som resulterede i, at jeg fik et piskesmæld. Jeg havde mange smerter i nakken og prøvede forskellige behandlingsmetoder, men det havde ikke den store effekt. Det var først, da jeg kom i kontakt med Body SDS, at mine smerter helt forsvandt, hvilket vakte min nysgerrighed og en lyst til at hjælpe andre. Faktisk var lysten så stor, at jeg nogle år senere stoppede som journalist og ændrede mine karriereplaner.

Privat
Privat er behandlerverdenen også en stor del af mit liv, idet min kæreste Michell Alexander Kowal også er Body SDS-behandler. Han arbejder som Body SDS seniorvisor og underviser i Parken, og sammen har vi en dejlig datter.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller vil høre, om jeg kan hjælpe dig.

Jeg behandler på adresserne:

Klinik City:
Heart House
Amager Torv 14B
Baggården
1160 København K

Klinik Nordhavn:
Marmorvej 31, 2.tv.
2100 København Ø

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen12
2019Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 2 v. Keven Bruun6
2018Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 1 v. Michell Kowal6
2018Indføling 1 v. Henrik Kalsbøll6
2018Sygdomslære: Stress12
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X