skip to Main Content

Om mig

Lise Ørting, autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandling og grundtræning i Kolding.

Jeg bor i Kolding med min mand og vores 2  tvillinger, Magnus og Frida. Selv er jeg født i 1966 på Sjælland, og voksede senere op på Djursland i Jylland. Designskolen trak mig til Kolding, så efter endt design-uddannelse, har jeg været så heldig at designe legetøj på LEGO i flere år. Meget givende at sætte sig ind i børns legeverden. Efter LEGO har jeg i flere år arbejdet med grafisk design på en virksomhed i Kolding. Men undervejs buldrede det mere og mere i mig, at der må være noget, der er vigtigere end det. Jeg ville bruge mig selv mere…bruge min krop…gøre større gavn….end at designe ting.

Oven i det, har jeg haft en lang periode i mit liv med lavt selvværd og manglende livsglæde. I den forbindelse oplevede jeg, at ved at få behandlinger og at træne grundtræning hos en Body SDS terapeut, vendte det hele sig hos mig. Jeg mærkede pludselig mig selv i min krop. Min klump i maven forsvandt, og alt føltes let og nærværende inden i mig og omkring mig. Sådan fortsatte det, og det gav mening for mig. Det ville jeg lære at kunne give andre……

Jeg har taget den 1-årige uddannelse som Selvværdvejleder ved Joan Ørting for at arbejde mere med mit eget selvværd og for at kunne hjælpe andre mennesker med dårligt selvværd.

Min klinik kalder jeg for KropsKontakten. Meget simpelt, for det er det, det handler om. Det har jeg jo selv erfaret. Kontakten til kroppen. Mærk din krop, få opmærksomheden ned i kroppen, trække vejret frit og uden spændinger, der blokerer, så du kan være den, du ønsker og bevæge dig derhen, du gerne selv vil. Det har jeg lært.

Jeg har behandlet lige siden, jeg startede på uddannelsen og startede min klinik ½ år inde i uddannelsen. Jeg behandler både børn og voksne, og mange forskellige slags mennesker med mange forskellige slags skavanker, fysiske som psykiske. Mange kommer med fx stress og angst, der ofte giver blokeringer i kroppen. Så samspillet med psyken og det fysiske er her tydeligt. Det er her, at Body SDS kan hjælpe det hele menneske og hjælpe dig videre.

Grundtræning
Jeg udbyder Body SDS grundtræning hver onsdag, kl. 17.00-18.30.
– holdet kræver tilmelding se min hjemmeside for yderligere detaljer.

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder helt tæt på klinikken.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej…!

Lise Ørting

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2018Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2018Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun12
2018Indføling 2B v. Claus Linnemann Olsen12
2017Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 3 v. Michell Kowal6
2017Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X