skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Lise Ørting.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger og Body SDS grundtræning i Kolding.

Jeg har stor erfaring med:

-at frigøre og afspænde hele kroppen med stor indføling,

-at afhjælpe hovedpiner og migræne,

-at hjælpe med stress- og angstrelaterede belastninger og blokeringer

-at arbejde med lavt selvværd

INTRO

Jeg bor i Kolding med min mand og vores 2 tvillinger. Selv er jeg født i 1966 på Sjælland, og voksede senere op på Djursland i Jylland. Designskolen trak mig til Kolding, så efter endt design-uddannelse, har jeg været så heldig at designe legetøj på LEGO i flere år. Meget givende at sætte sig ind i børns legeverden.

Siden har jeg i flere år arbejdet med grafisk design. Men undervejs buldrede det mere og mere i mig, at der må være noget, der er vigtigere end det. Jeg ville bruge mig selv mere…bruge mine hænder og min krop…gøre større gavn….end at designe ting.

Så i dag er jeg evig taknemmelig over dagligt at have muligheden for at gøre stor gavn ved at møde og hjælpe så mange mennesker igennem kropsterapien i min klinik.

BAGGRUND

Jeg har selv haft en lang periode i mit liv med lavt selvværd og manglende livsglæde. I den forbindelse oplevede jeg, at ved at få behandlinger og at træne grundtræning hos en Body SDS kropsterapeut, vendte det hele sig hos mig. Jeg mærkede pludselig mig selv i min krop. Min klump i maven forsvandt, og alt føltes let og nærværende inden i mig og omkring mig. Sådan fortsatte det, og det gav mening for mig. Det ville jeg lære at kunne give andre……derfor arbejder jeg i dag med kropsterapi og selvudvikling.

Jeg har taget den 1-årige uddannelse som Selvværdvejleder ved Joan Ørting for at arbejde mere med mit eget selvværd og for at kunne hjælpe andre mennesker med dårligt selvværd.

FILOSOFI

Min klinik kalder jeg for KropsKontakten. Meget simpelt, for det er det, det handler om. Det har jeg jo selv erfaret. Kontakten til kroppen. Mærk din krop, få opmærksomheden ned i kroppen, trække vejret frit og uden spændinger, der blokerer, så du kan være dén, du ønsker og bevæge dig derhen, du gerne selv vil. Det har jeg lært og lærer mere hver dag.

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GrundtræningSaxovej 12onsdag16.30 - 18.00
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2018Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2018Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun12
2018Indføling 2B v. Claus Linnemann Olsen12
2017Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 3 v. Michell Kowal6
2017Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X