skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Ludvig Alexander Justesen.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Lyngby.

Jeg har stor erfaring med: sportsskader bl.a. ryg, nakke, skulder og hofte problemer. Jeg har også erfaring med stress relaterede skavanker.

INTRO

Jeg er opvokset på Frederiksberg og bor i dag i Buddinge. Jeg blev uddannet kropsterapeut i 2016 hos Body-SDS.

Mit egentlige første møde med Body-SDS var lidt atypisk. Det var netop min interesse for cykelsport og dokumentaren Overcoming CSC. I dokumentaren behandler grundlægger af Body-SDS Ole Kåre Føli cykelrytterne og med sin særlig behandling får han skabt endnu stærkere cykelryttere. Det at være en medfaktor i deres sportslige karriere vakte en interesse hos mig. Særligt vigtigheden af samspillet mellem den fysiske og psykiske del af kroppen, og en behandling af hele kroppen fra top til tå.

I efteråret 2018 indgik jeg i et samarbejde med Body-SDS terapeut Toke Hougaard og behandler i hans klinik ”Mind Your Body” i Lyngby.

BAGGRUND

Træning og bevægelse fylder meget hos mig og jeg har altid været interesseret i at arbejde med min krop. Jeg løber, cykler og styrketræner til dagligt. Derudover dyrker jeg løbende grundtræning fra Body-SDS, som jeg også lejlighedsvis underviser i.

Efter min personlige oplevelse med behandling for rygproblemer hos Body-SDS, blev jeg bekræftet i, at det var den rigtige behandlingsform for mig. Jeg startede derfor på Body-SDS uddannelsen i 2013. Jeg opdagede, hvor meget jeg selv kunne gøre og tage ansvar for min krop. Med Body-SDS grundtræning har jeg kunnet mærke forbedring af egen træning og en krop, som blev mere centreret og harmonisk.

FILOSOFI

Jeg vil, igennem min viden give dig den behandling, du har behov for og skabe et frirum til dig. Har du enten brug for at koble af fra en travl og stresset hverdag eller forbedre restitutionen og skabe bedre velvære for din krop? Har du smerter og skader i kroppen eller har du brug for at tale? Jeg vil møde dig, der, hvor du har behovet. Du er i fokus og behandlingskraften er en selvhelbredende effekt, hvor vi gennemgår din krop lag for lag. Du vælger selv, hvor meget du vil involvere dig.
Mit mål er at bringe mere bevidsthed til din krop, og gøre dig mere nærværende i nuet.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2021 Piskesmæld v. Claus Linnemann 6
2020 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Thomas Klarskov 12
2020 Led kursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg