skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Marc Garby.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Charlottenlund og på Midtsjælland (Skee).

Jeg har stor erfaring med Rygproblemer, sportsskader, samt kost og livsstil.

INTRO

Jeg har en baggrund som cykelrytter, hvor jeg bl.a. boede tre år i Italien og har rejst i store dele af verden. Gennem sporten har jeg fået stor indsigt i krop og psyke. Det har altid fascineret mig, og det er noget som jeg virkelig har kunne videreudvikle med Body SDS.

BAGGRUND

Jeg er 27 år og bor på Midtsjælland, tæt på skov og marker. Jeg bruger meget tid i storbyen på arbejde, venner og kæreste, men nyder at vende tilbage til roen på landet, når jeg har fri. At få lidt fra både land og by er en fed kombination, der passer godt ind i det liv, jeg lever lige nu.

Jeg bruger meget tid på at blive endnu klogere på kroppen i min hverdag. F.eks. gennem forskellig kost, træning eller læse om ny sundhedsfagligviden. De mange erfaringer jeg gør mig, kan jeg overføre til mine behandlinger, og det brænder jeg virkelig for.

Erhvervsmæssigt har jeg desuden arbejdet som IT Konsulent i forskellige virksomheder, og som ledende sportsdirektør på Team Giant-Castelli, der i sin tid var Danmarks bedste cykelhold.

FILOSOFI

For mig er det meget vigtigt at skabe tryghed i mine klienter. Og når den mærkes, så kan der virkelig repareres i kroppen. Sammen får vi løst de udfordringer der er.

Mine kurser

År Type Timer
2020 Led kursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Indføling 2B v. Claus Linnemann 12
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2019 Samtalebaseret Supervision v. Lotte Justesen 4
2019 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg