skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER MARIA MØRK.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Gentofte og Body SDS træning online.

Jeg har stor erfaring med: Traumer, Stress, Angst, Depression, ADHD, OCD, Eksamens angst, Indre barn terapi, Spændt nakke og skuldre, Dårlig ryg, Ondt i knæ, Slidte hofter, Gigt, Lændesmerter,
Tennisalbue, Menstruationssmerter, Endometriose, Stofmisbrugere, Behandling under og efter kræft, Behandling af døende.

INTRO

Efter et travlt liv med 3 børn og job i reklamebranchen, mistede jeg kontakten til min krop. Som tidligere elite idrætsudøver længtes jeg efter den samklang, der opstår når krop og sind samarbejder på smukkeste vis. Vi er alle som mennesker stærke fra naturens side, når vi lytter til kroppen – men vi ser os alt for ofte nødsaget til at overhøre signalerne, kroppen fortæller os. Det blev jeg også mester i, for at få min hverdag til at hænge sammen. I 2005 prøvede jeg en Body SDS behandling. Den vendte op og ned på alt – jeg var solgt! Det var en følelse af at komme ”hjem”. I 2010 startede jeg på uddannelsen, og det har for mig været helt fantastisk at blive bekræftet i den store sammenhæng, der er imellem at fungere fysisk, psykisk og mentalt. Samt hvor meget kroppen gemmer på, og hvor fantastisk det er at slippe/åbne for det fortrængte – i det tempo vi magter. Jeg er autoriseret Body SDS behandler og er løbende under uddannelse. Det du møder hos mig er MIG. Min virksomhed hedder mit navn. Jeg er mit arbejde.

BAGGRUND

Født i 1974. Har 3 børn. Elite spiller i badminton som ung. Professionel spiller og træner i New Zealand (92-94). Elsker Yoga og oplevelser i naturen. Reflektere konstant over livet. Søger den dybe samtale. Øver mig i fællesskabet – men vil helst selv. Penge er rare at have, men frihed og kontakt til krop og hjerte er det bedste. Glædes hver dag over mit arbejde og alle de mennesker jeg møder i min klinik. Nogle synes det er alternativt – jeg synes det er super simpelt.

FILOSOFI

At komme hos mig er et samarbejde imellem dig, mig og den verden du lever i. Hos mig bliver du bedre til at mærke dig selv og kunne sige til og fra. På den måde vil du stå mere ægte i livet og samtidig finde ud af hvad du ønsker at fylde dit liv med for at blive den bedste version af dig.

Jeg ser frem til at møde dig.

Hilsen
Maria

 

Mine kurser

År Type Timer
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Samtalebaseret Supervision v. Lotte Justesen 4
2019 Behandlingssupervision v. Claus Linnemann Olsen 3
2019 Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search