skip to Main Content

Om mig

Mit navn er Markus Philip Hansen (f. 1988) og jeg er Autoriseret Body SDS behandler.

Jeg tidligere uddannet elektriker og el-installatør og har arbejdet i byggebranchen både i marken som elektriker og på kontor som leder. Jeg ved hvor belastende begge typer arbejde kan være for både krop og sind. Den viden har jeg taget med mig ind mit ny hverv som Body SDS behandler.

På baggrund af min uddannelse hos Body SDS har jeg startet MarkusPhilip.dk hvor jeg udbyder Body SDS behandling i Lyngby.

Interessen for kroppen
Min interesse for kroppen og dens funktioner startede da jeg som 12-årig begyndte at styrketræne og løbe sammen med min far. Som 13-årig startede jeg til vægtløftning og kom senere i den danske og nordiske elite.

Jeg har deltaget ved mange internationale mesterskaber og blandt andet vundet de nordiske mesterskaber og blevet nr. 8 ved junior EM. Alt tegnede godt for en lovende vægtløftnings-karriere indtil et styrt på en min cykel resulterede i et brækket håndled som satte en stopper for drømmene.

Nedtur vendt til optur
Dette føltes som et stort nederlag for mig og jeg prøvede flere gange at komme tilbage til vægtløftnings-sporten og drømmen. Det lykkedes dog ikke og jeg røg ind i en selvdestruktiv periode med for meget træning af forskellig art, dårlige kostvaner og dårlige tanker om mig selv.

Jeg tog kraftigt på og da jeg var tungest vejede jeg over 120kg. Alt dette resulterede naturligvis også i et dårligt helbred og et ukampdygtigt immunforsvar.

Jeg har senere erfaret at jeg blandt andet brugte sporten, det ydre fokus og kosten til at dække over et dårligt selvværd og til at flygte fra mine følelser og fra en hverdag med en skizofren bror, der tog meget af familiens energi og sener fra følelserne i forbindelse med min mors kræftforløb.

Jeg har sidenhen grundet større fokus på en sundere livsstil både fysisk og psykisk tabt over 25kg, smidt de selvdestruktive tendenser og er meget sjældent syg.

Sporten og det frivillige arbejde
Siden bruddet med vægtløftningen har jeg dyrket flere forskellige sportsgrene bl.a. har jeg roet kapkajak og udøvet hammerkast. Sportsgrene jeg har dyrket grundet min passion for kroppen og dens fantastiske kunnen. Ydermere har jeg siden 2007 brugt meget tid som frivillig leder og hjælper i forskellige foreninger under Dansk Idræts Forbund. Gennem sporten og det frivillige arbejde har jeg udviklet en dybdegående forståelse af kroppen og fået mange oplevelser og livserfaringer med på vejen.

Jeg har lagt det meste af den tunge styrketræning fra mig og fokuserer nu primært på Body SDS’ træningsformer og den fysiske og psykiske udvikling disse bidrager til samt på kropsvægt- og kropsbevægelses-træning og udstrækning.

Passionen vokser
Min passion for behandlingssystemet bare vokser og vokser i takt med den viden jeg tilegner mig. Det giver mig en stor tilfredsstillelse, at se folk der komme med smerter og psykiske belastninger og gå uden smerter og med et lettet hjerte. Jeg finder sammenhængen mellem vores psykiske tilstand og vores fysiske velbefindende yderst interessant og det giver mig stor glæde at videreformidle min viden til mine klienter. Det tiltaler mig at man i Body SDS ser kroppen som en helhed og derfor ikke kun behandler nakken hvis det er der klienten føler smerten. Det hele hænger sammen!

Jeg har behandlet mange forskellige mennesker. Alt fra sportsfolk til pensionister og håndværkere til kontor-ansatte og jeg har oplevet mange forskellige psykiske og fysiske problemer. Jeg bliver konstant udfordret og udvikler mig derfor også som menneske og kropsterapeut.

Behandlingsformen alle kan få glæde af.
Jeg er meget betaget af de sammenhænge der er mellem krop og sind og finder det dybt inspirerende at være en del af mine klienters udvikling om det så er personlig udvikling, arbejde med gamle fysiske eller psykiske traumer, genoptræningsforløb, forberedelse til en vigtig konkurrence, eksamen eller ”blot” vedligehold.

Jeg møder altid mine klienter, der hvor de er, når de kommer til mig. Jeg lytter til den enkeltes behov, tilpasser behandlingen så den passer lige præcis til det menneske jeg møder og udviser stor respekt for mine klienters grænser. I min klinik har jeg skabt et roligt, trygt og nærværende rum hvor der er plads til at være den du er, uden filter.

Behandlingen er ikke kun til dig, der i forvejen er belastet af f.eks. stress, angst og/eller smerter og stivhed i bevægeapparatet – men også dig der gerne vil yde mere i hverdagen og opnå mere energi og overskud, om det så er hos familien, på arbejdet eller i forbindelse med sportslige præstationer.

 

Med kropslig hilsen
Markus Philip Hansen

Mine kurser

År Type Timer
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
2019 Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun 12
2019 Ledkursus: Ryg 3 v. Keven Bruun 6
2018 Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen 12
2018 Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg