skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Mette.
Jeg tilbyder behandling i Vanløse

INTRO

Igennem kropsterapien behandler og hjælper jeg klienter med f.eks. stress, fordøjelsesproblemer, frossen skulder, migræne og andre kropslige og mentale ubalancer.

Men mit speciale er, at mærke dig og hjælpe dig med at mærke dig selv. At rumme dig, så du lærer at rumme dig selv. At give dig plads og åbne for din indre styrke og sandhed. Mærke fortid, lige nu og sætte intentioner for fremtiden. At fornemme, hvad du har brug for og løsne op, så energien igen kan flyde frit. Så kroppen får liv til at kunne udvikle sig, restituere og hele. At invitere til nysgerrighed, erkendelse, indsigt, accept, forståelse og ansvar.

At give kærlighed, at give styrke, at give frihed og ro i kroppen, at plante frø, at sprede lys, at belyse, at omfavne, at hjælpe dig med at finde hjem til dig selv!

BAGGRUND

Jeg mødte kropsterapien i forbindelse med, at mit liv var ved at tage en drejning. Efter flere år i det, jeg troede var drømmejobbet, måtte jeg erkende, at jeg ikke havde hjertet med på arbejde og var blevet en robot… Jeg stod ved et vendepunkt og kunne mærke, at det var tid til at skifte retning for ikke at miste mig selv. Både karrieremæssigt og personligt søgte jeg efter en hverdag med dybere mening og plads til både krop, sind og sjæl.

En voksende interesse for kroppen, sundhed og udrensning fik mig i retning af Body SDS – en retning, hvor jeg lytter til kroppen, passer på mig selv og samtidig kan hjælpe og inspirere andre.

Privat bor jeg med højt til loftet, frisk luft, tæt på natur og by.

Jeg er mor til to dejlige unge mennesker.

FILOSOFI

I kropsterapien har jeg hjulpet mange mennesker med alt fra angst, stress, depression til frossen skulder, smerter i nakke/ skuldre/ iskias, væskeophobninger, øget selvindsigt, kropslig forståelse og kostvejledning.

Jeg har stor viden om kost og detox. At støtte op om kroppens egen udrensning for at regulere fordøjelse, hudproblemer, inflammation osv. og har selv spist mig ud af astma, candida-problemer og meget irriteret tyktarm. Jeg har stor omsorg for kroppen og er samtidig livsnyder …at lave sund og nærende mad uden mælk, gluten og sukker, men med masser af smag, næring og nydelse er en af mine store passioner.

Jeg glæder mig til at møde dig.
Hilsen Mette

 

Mine kurser

År Type Timer
2022 Ryg 1 v. Keven Bruun 6
2022 Behandlings supervision v. Keven Bruun 3
2022 Scheuermann v. Nikita Andersen & Andreas Lassithiotakis 12
2022 Stress v. Keven Bruun 12
2021 Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Lars Simonsen og Niels Anders Thorn 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg