skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER MICHAEL ELGAARD.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger på Frederiksberg.

INTRO

Min drivkraft er nysgerrigheden relateret til sammenhængskraften mellem vores fysiske samt mentale og psykiske velvære, og at hjælpe dig med at finde netop den balance der passer dig.

Jeg tror på at man skal turde tage sig selv alvorligt, uden at være selvhøjtidelig. At man skal tage ansvar for sit liv, og at hele livet er en rejse og en mulighed for konstant at udvikle sig. Ikke altid i kvantespring, men nogle gange blot i små fine justeringer…

BAGGRUND

I 2008 mødte jeg Ole Kåre Føli, i forbindelse med mit arbejde som sponsoransvarlig for Bjarne Riis’ cykelhold Team Saxo Bank. Dette møde startede min fascination af konceptet Body SDS, og den holistiske tilgang til krop og sind. I de følgende år kunne jeg følge hvordan andre Body SDS terapeuter arbejdede med cykelrytternes fysik, men i høj grad også med deres mentale og psykiske dagsform.

Ud over at være Autoriseret Body SDS behandler, er jeg certificeret personlig træner fra SAFE og har desuden en A.M.B.A. akkrediteret MBA fra AVT Business School samt mange års salgs- og ledelseserfaring fra det private erhvervsliv. Jeg har dyrket næsten alle typer sport, fra yoga til kampsport, og elsker at udforske kroppen der hvor det føles udfordrende.

Med min brede baggrund og erfaring, har jeg et solidt udgangspunkt for at møde dig, der hvor du er – fysisk, mentalt og psykisk.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Samtalebaseret Supervision v. Lotte Justesen 4
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search