skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER MICHELL KOWAL.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i København.

Jeg har stor erfaring med: Spændinger og smerter i kroppen, heriblandt ryg og nakkeproblemer, skulderproblemer, musearm, inflammations tilstande, hofteproblemer, knæskader og forstuvninger i ankler, tæer og fingre.

Stress, angst, følelsesmæssige kriser og personlig udvikling.

Optimering af livstil, helbred og energiniveau igennem sundevaner (søvn, kost, motion, åndedræt, væskeindtag og mentale teknikker)

INTRO

Min karriere startede i reklamebranchen hvor jeg tidligt i 20’erne erfarede belastningerne fra et travlt moderne liv. Her oplevede jeg på egen krop hvordan et højt arbejdspres, usunde kostvaner og manglende søvn sætter sig som spændinger, smerter og som tager vores overskud. I 2002 gjorde jeg et karriereskift i ønsket om at fokusere på fysisk og psykisk sundhed. Jeg blev uddannet på et af de første skolehold i metoden og har været heldig at have de 2 grundlæggere Bengt Valentino Andersen og Ole Kaare Føli som undervisere. Jeg er dybt taknemmelig for at have lært denne effektive og hjertevarmende metode, der appellerer til mennesker fra alle samfundslag og gør en stor forskel på de fysiske eller psykiske udfordringer mange af os bliver ramt af på et eller andet tidspunkt af vores liv.

BAGGRUND

Jeg havde lyst til at give det jeg havde lært videre, til så mange som muligt og dedikerede en stor del af mit liv til fordybelse i Body SDS. De første 10 år af min karriere brugte jeg på at videreudvikle Body SDS uddannelsen i samarbejde med Bengt Valentino Andersen. Omkring 2016 blev jeg Chef for uddannelsen og for R&D afdelingen i Body SDS, hvor jeg skabte systemets læreruddannelse og overbygning. Sideløbende uddannede jeg mig i forskellige træningsformer, meditation, åndedræt og tog en psykoterapeutisk uddannelse for at blive bedre til at hjælpe de klienter der har behov for samtale. I 2018 var mit mangeårige projekt nået i mål. Jeg havde uddannet mange terapeuter og havde brug for en afveksling. I øjeblikket behandler jeg i erhvervslivet og pt. i gang med at udvikle en sundhedsapp der hjælper til at skabe sunde vaner og opbygge større modstandskraft til hverdagens stress.

FILOSOFI

Vi er alle forskellige og har forskellige behov. Derfor er det vigtig at være alsidig som behandler og kunne tilpasse behandlingen til klienten. Nogle har behov for en blid behandling, mens andre ønsker en mere dybdegående behandlingen. Nogle har udelukkende brug for en fysisk behandling, mens andre har brug for at få afspændt åndedrættet for at kunne give slip på stress eller en svær følelse. Det er normalt at jeg kombinerer en fysisk behandling med samtale for at lære dig at kende og for at blive klogere på årsagen til problemet. Jo mere åben og motiveret du selv er i at skabe en forandring, des hurtigere går det.

Mine kurser

År Type Timer
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Psykologi 5 - Body SDS hypnoterapi 2 v. Henrik Kalsbøll 12
2018 Indføling 5 v. Michell Kowal 6
2018 Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 1 v. Michell Kowal 6
2017 Sygdomslære: Fingerled v. Michell Kowal & Claus Linnemann Olsen 12
Vis flere kurser

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search