skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Morten Røhmer.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger og Body SDS grundtræning i Næstved

Jeg har stor erfaring med: Overbelastningsskader, sportsskader, ryg og nakke problemer samt stress og andre psykosomatiske tilstande.

INTRO

Mit navn er Morten Røhmer (f.1976) og min baggrund for at tilbyde de behandlinger som jeg tilbyder, er en kombination af snart 20 års terapeutisk erfaring i, at arbejde med krop og psyke i forskellige kontekster og ud fra forskellige behandlingssystemer.

Udover uddannelsen her fra Bodys SDS er jeg i år 2000 uddannet Massage terapeut ligesom jeg har Kandidat grad i Pædagogisk Psykologi fra Århus Universitet samt et 6-årigt gestalt terapeutisk uddannelsesforløb bag mig. Igennem mine mange år som behandler har jeg givet langt over 15.000 behandlinger og har stor erfaring med alt fra overbelastnings/ sportsskader til stress og andre psykosomatiske tilstande.

BAGGRUND

Privat bor jeg i Næstved sammen med min dejlige kone og vores søn Christian. Min kone Sabina Røhmer er også Autoriseret Body SDS behandler og vi er så privilegerede, at vi sammen driver klinikken Røhmer.dk – Klinikken på Karrebækvej.

I min fritid elsker jeg at dyrke sport og har i rigtig mange år dyrket brasiliansk Jiu Jitsu. Jiu Jitsu er lidt som at forsøge at løse en professorterning på 100 kg som samtidig kæmper imod.

FILOSOFI

Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg arbejder ud fra en overbevisning om samspillet mellem det fysiske, psykiske og mentale, forstået på den måde at en smerte et sted (fx et dårligt knæ) sagtens kan udspringe af en ubalance et helt andet sted i krop eller psyke.

Jeg har stor behandlererfaring og ved at en behandling nogen gange kan gøre en verden til forskel og andre gange er det processen over tid som gør hele forskellen.

 

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GruntræningKanalvej 22, 4700 Næstvedfredag08:15 - 10:15
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita12
2019Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun12
2019Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2019Ledkursus: Nakke 2 v. Lotte Justesen12
2019Ledkursus: Ryg 3 v. Keven Bruun6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg
X