skip to Main Content

Om mig

HEJ JEG HEDDER MORTEN

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Kolding.

Jeg har stor erfaring med: Stress, sportsskader, nakke-, ryg-, skulder-, hofte- og knæproblemer.

INTRO

Jeg har altid været passioneret omkring at hjælpe andre mennesker. Med en baggrund som politibetjent har jeg et utal af gange været den, der skabte tryghed i komplicerede og uoverskuelige situationer. Da jeg selv fik kroniske rygsmerter, samt følelsen af at være mentalt og følelsesmæssigt nedslidt, stod jeg pludselig selv og behøvede hjælp. Her stødte jeg heldigvis på Body SDS, et behandlingssystem som både rummede det fysiske, det følelsesmæssige og det mentale aspekt. Det gav mig et sted, hvor jeg ikke kun lærte at passe på min ryg, men et sted hvor jeg også kunne udvikle mig som menneske. Udviklingen har siden været min drivkraft og baggrunden for, at jeg i dag er autoriseret Body SDS behandler.

BAGGRUND

Privat bor jeg i Kolding med min kæreste og vores datter. Jeg har altid haft et meget aktivt liv, og bevægelse har været en del af min hverdag, siden jeg var barn. I dag dyrker jeg gymnastik, styrketræning, parkour, yoga, løb og er ikke bleg for at udfordre mig selv i en ny bevægelsesform. Derfor faldt det mig meget naturligt at læse til kropsterapeut. I en moderne hverdag bliver kroppen ofte negligeret, og får ofte først den nødvendige opmærksomhed, når den gør ondt eller begrænser os. Jeg har selv været der, og jeg fandt ud af, at det ikke kun var et spørgsmål om at få kroppen til at tie stille, men at udnytte de ressourcer og det kæmpe potentiale som ligger i kroppen.

FILOSOFI

I min optik er det behandlingens formål at genoprette den balance, som vi er kommet væk fra. Friheden i kroppen, følelserne og sindet, kommer, når vi stille og roligt udvider vores bevidsthed til alle de mange nuancer og muligheder, som er os ubevidste. Mine behandlinger er inkluderende, fordi jeg tror på, at samarbejde skaber de bedste forudsætninger og resultater.

Mine kurser

År Type Timer
2020 Psykologikursus: Psykologi 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Psykologikursus: Psykologi 2 v. Henrik Kalsbøll 6
2020 Samtalebaseret supervision-kursus v. Lotte Justesen 4
2020 Led kursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Thomas Klarskov 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg