skip to Main Content

Om mig

Hej Jeg hedder Nadia Mouna, autoriseret Body SDS behandler. Jeg tilbyder behandling i København S.

Min virksomhed hedder KROPSFRIHED, fordi det er den oplevelse du får i kroppen efter behandlinger hos mig.

Jeg arbejder med at forbinde dit hoved med din krop, sådan at du kommer tættere på at forstå hvad der ligger til grund for fx din hovedpine eller dine spændinger i maven.

Jeg har blandt andet erfaring med stress, angst, lavt selvværd, manglende overskud, vejrtrækningsproblemer, utilpashed, uro og spændinger i alle dele af kroppen.

INTRO

Body SDS har været en integreret del af mit liv siden 2010. Arbejdet har blandt andet lært mig, at det ikke er nok at tænke sig frem til en løsning, men at det også er vigtigt at lytte til kroppens signaler.

Oprindelig er jeg uddannet sagsbehandler og har arbejdet indenfor socialområdet inden jeg startede på den 3-årige uddannelse til Body SDS kropsterapeut.

Jeg er født i Marokko i 1969, kom til Danmark som 5-årig og har to voksne børn.

BAGGRUND

Som barn elskede jeg at gå på biblioteket. Det var min måde at tage præstationen ud af det boglige, selv at kunne vælge hvad jeg ville læse og hvornår. Så det blev til noget rart, en leg, i stedet for det pres det var at skulle klare mig i skolen.

Helt fra da jeg som lille kom til Danmark, har jeg været vant til at ‘skulle klare’. Det lå i kortene at jeg var min mors hænder og hjalp med at købe ind, lave mad, passe mine små søskende. Det pres tog jeg med ind i mit voksenliv, sammen med en masse andet selvfølgelig, og det har givet mig en konstant følelse af at nogen har forventninger til mig – også mig selv.

Det er først i mødet med Body SDS at jeg opdager vigtigheden af at lytte og mærke. Især til min krop, og at den fortæller mig at jeg ikke kan klare det pres.

FILOSOFI

I arbejdet som Body SDS-behandler ser jeg mig selv som en vejleder, en stifinder, der hjælper mennesker med at lytte til deres krop og måske opdage at de ikke behøver ‘klare’.

Jeg ser frem til at møde dig.

Hilsen
Nadia

Mine kurser

År Type Timer
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Psykologi 5 - Body SDS hypnoterapi 2 v. Henrik Kalsbøll 12
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
2019 Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun 12
2019 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search