skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder NadjaDina Broberg

Jeg tilbyder Body SDS behandling i Slagelse og omegn.
Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Slagelse.
Jeg har gode erfaringer med stress, depressioner, selvværdsissues, angst, traumer, hovedpine/migræne, skulder, nakke, lyske/hofte-problematikker, forskellige former for indre uro. Desuden behandling af børn og unge.

INTRO

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer på en folkeskole i Sorø, hvor jeg har været i 18 år. Jeg har været klasselærer i alle årene, hvilket har betydet, at jeg har nydt at følge børnenes udvikling på meget tæt hold. De sidste år som lærer blev jeg opmærksom på, at der var mange teenagebørn med problemer af psykisk karakter. De følte sig enormt pressede og flere led af angst og/eller “voksenstress” . Jeg mærkede et voksende behov både fra mig selv og fra de unge teenagere, jeg var sammen med.

I mødet med Body SDS fik jeg for alvor øjnene op for hvilket behov, det drejede sig om. Et kæmpe behov for, at vi som mennesker – børn såvel som voksne “finder hjem” til os selv. Livet kan hurtigt drukne i overforbrug af egne ressourcer, travlhed og alverdens pres udefra. Jeg oplever at Body SDS er et fantastisk redskab til at hjælpe både mig og i særdeleshed mine klienter, til at blive mere tro mod egne følelser og behov.

BAGGRUND

Privat bor jeg lidt uden for Slagelse mod Sorø med min mand og 3 børn i et stort hus med masser af luft omkring. På samme grund bor min mor i et mindre hus til stor glæde for hele familien. Jeg værdsætter familielivet højt og føler mig taknemmelig og privilegeret hver dag. Det er også her, jeg er så heldig at have min lille klinik, så mine klienter kan også nyde godt af roen og de skønne landlige omgivelser. Jeg har altid haft stor interesse i sundhed både fysisk og psykisk. Sideløbende med mit lærerjob og fortsat nu som kropsterapeut, underviser jeg forskellige fitnesshold og fordyber mig i sund og naturlig kost.

I nogle år før jeg slap lærergerningen mærkede jeg, hvordan jeg blev “underskudsagtig”, snerrede af mine børn og gik rundt med en konstant indre uro. Jeg vidste, at jeg fortsat skulle have noget med mennesker at gøre og gerne noget med sundhed, men hvad skulle jeg/ hvad kunne jeg….
En sød kollega fortalte mig om Body SDS, og her opdagede jeg et system, som på en virkelig unik måde kunne kombinere det fysiske – kroppen med det mentale – hovedet og til sidst og måske det vigtigste nemlig det psykiske – hjertet.

Jeg har selv oplevet at overforbruge min mentale side (hovedet) så meget, at jeg nærmest ikke kunne mærke min krop og de ting, den forsøgte at “fortælle” mig. Det var her jeg måtte stoppe op og træffe et valg om en ny vej. En ny vej hvor krop, hoved og hjerte bedre kunne “følges ad”.
Med Body SDS starter man med kroppen – den bliver ligesom “vækket” til live, og man mærker pludselig en hel masse måske også de bagvedliggende følelser. Det skaber “rum”/plads til på kærlig vis at kunne være den man er !

FILOSOFI

Jeg tror på, at de vigtigste værdier i livet alle kommer fra det, der giver livet og lysten til at leve nemlig kærlighed. Mine behandlinger bygger derfor på tryghed, tillid og nærvær. Jeg betragter arbejdet som Body SDS-behandler som en fornem opgave, hvor jeg sammen med dig går på opdagelse i kroppen og forsøger at skabe frihed i både krop og sind. En frihed som kan åbne op for en højere grad af forståelse og anerkendelse af egne behov fysiske såvel som psykiske.

Jeg vil se frem til at møde lige netop dig.

Kærlig hilsen Nadja

Jeg tilbyder også træning

Træning: Sted: Dag: Tid:
Grundtræning FOF - Østre Skole i Slagelse onsdag 16.30-18.00
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

År Type Timer
2022 Fod-Ankel forstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6
2022 Skulder Tendinitis v. Lars Simonsen & Niels Anders Thorn 6
2021 Piskesmæld v. Claus Linnemann 6
2021 Astma & Bronkitis v Keven Bruun 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg