skip to Main Content

Om mig

Niels Anders Thorn, autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandling i København Ø.

I mit allerførste møde med Body SDS oplevede jeg en smidighed i sind og krop åbne sig, som ikke bare var essentiel i mit daværende arbejde som skuespiller, men som påvirkede min nysgerrighed og min udvikling som menneske – Det var som konstant at få åbnet for de sluser, livet sander til…

Allerede tilbage i 80’erne begyndte jeg at interessere mig for sammenhængen mellem krop og sind. Jeg arbejdede i flere år med et moderne balletkompagni i Boulder Colorado i USA som danser, og i den forbindelse var det naturligt at søge forskellige former for kropsbehandling/terapi for at holde kroppen fri af skader, tackle kropsligt stress og blive mere fri og autentisk i mit udtryk.

Det blev begyndelsen på en fantastisk rejse ind i kroppen – hvor det for første gang blev tydeligt for mig, at der var en direkte forbindelse mellem en ubesværet krop og et tilsvarende ubesværet sind.

Jeg har arbejdet som skuespiller med film, TV og teater i 30 år og hele tiden med kroppen som udgangspunkt. Jeg har instrueret TV, radio og teater og undervist og gør det stadig på Statens teaterskole. Jeg holder fortsat foredrag og workshops for erhvervslivet i kommunikation og kropssprog.

I 2007 uddannede jeg mig til kropsrelateret psykoterapeut, i 2008 som coach og i 2009 blev jeg færdig som Body SDS terapeut fra centret, der dengang lå i Pilestræde.

I 1985, fik jeg min første Body SDS behandling hos Ole Kåre Føli i Karlslunde. Og i dag 27 år efter arbejder jeg som Kropsterapeut og Body SDS behandler fra min egen klinik. Cirklen er sluttet. Det hele er faldet på plads. Min nysgerrighed og interesse for kroppen, min viden om sind og psyke og min naturlige indføling – samlet i et behandlingssystem der med respekt og på lige fod møder det kropslige, det mentale og det følelsesmæssige.

At tale kroppens sprog – det føles så indlysende naturligt…

Velkommen til Blue Door Clinic.

Mine kurser

År Type Timer
2021 Fod-knyster, platfod & Hammertæer v/Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann 6
2021 Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann 6
Hofteled/bækken v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 12
2020 Led kursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
2020 Led kursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg