skip to Main Content

Om mig

Per Borregaard Jørgensen (f. 1965), autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandling i Roskilde.

Jeg hedder Per Borregaard Jørgensen og er født i 1965. Jeg er gift og har 2 store børn samt et mindre barn.
Jeg er uddannet i 2015 hos Body SDS, Øster Alle 58, 2100 Kbh. Ø. Jeg har under min uddannelse taget RAB (Registreret Alternativ Behandler) eksamen i anatomi og fysiologi samt sygdomslære.

Min interesse for Body SDS startede helt tilbage fra år 2000, da Bjarne Riis var holdejer på team CSC. Team CSC havde dengang Body SDS grundlægger, Ole Kåre Føli, med på holdet, og teamet berettede ofte om de gode resultater. Det der fascinerede mig var, at behandlingsformen havde rigtig meget at byde på, og min interesse for Body SDS behandling var vakt. Da jeg i 2012 startede på uddannelsen åbnede der sig en ny verden for mig, følelsen af at være landet på den rette hylde føles bare så godt.

Jeg har siden min ungdom interesseret mig for sport og kost og har altid forsøgt at leve en sund livsstil. Jeg har været igennem en skilsmisse, har oplevet sygdom og død i den nærmeste familie, har oplevet stress på arbejdsmarkedet og har i det hele taget mærket, hvor svært livet til tider kan være. Denne livserfaring samt min interesse for kroppens mange muligheder, personlig udvikling og menneskelige relationer er årsagen til, at jeg er Body SDS terapeut i dag.

Jeg har valgt navnet ”Body Innovation” til min klinik, fordi navnet står for nyskabelse i krop og sind. Behandlingsresultaterne og den feedback jeg får fra mine klienter gør, at Body SDS teorierne giver mening. Det sker at en klient kommer ind med skulderne helt oppe ved ørerne og når behandlingen er færdig, er skulderne nede og udtrykker i klientens øjne fortæller sin helt egen historie.

Mine kurser

År Type Timer
2021 Psykologi 3 v. Henrik Kalsbøll 12
2021 Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Hofte / bækken v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 12
2021 Piskesmæld v. Claus Linnemann 6
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg