skip to Main Content

Om mig

Peter Bodilsen (f. 1970), autoriseret Body SDS behandler. 

Mit navn er Peter Bodilsen, jeg er født i 1970 og bosat i Sorø. Jeg er gift med Louise, og vi har sammen 3 sjove og aktive børn. Jeg er uddannet automekaniker fra 1991 og har arbejdet på autoværksted som helt ung. Udfordringerne har altid hevet lidt i mig så jeg blev ikke ”hængende” Jeg har haft meget forskelligt arbejde og uddannede mig senere til struktør og kloakmester, derefter åbnede jeg min entreprenørvirksomhed med jord-beton-kloak og murerarbejde. Jeg arbejdede i denne periode tæt sammen med min far, der også var selvstændig entreprenør. Min far blev desværre meget syg og døde af cancer mens vores forretninger ”kørte på højtryk”. Dette var et stort chok og en enorm sorg for mig. Jeg mistede lysten til arbejdet og overblikket over mit liv. Jeg solgte min virksomhed og startede efter en masse ( først psykolog ) senere Body SDS-behandlinger, min rejse mod det, jeg laver i dag.

Body SDS-behandlingerne var så kraftfuldt et redskab i forhold til min udvikling, at jeg selv valgte at starte på uddannelsen. Da jeg levede et hårdt og for mig dengang meningsfyldt liv, med en masse stress, kaffe og næsten ingen søvn, følte jeg mig betydningsfuld og min succesrate målte jeg efter, hvor meget jeg kunne nå at udrette på et døgn.. mens jeg prøvede at jonglere med at være nærværende far og ægtemand. Jeg er meget meget langt fra at leve det liv nu, og heldigvis….. I dag husker jeg at trække vejret, nyde livet,grine med min familie, og er dybt taknemmelig for, at jeg nåede at stoppe op i tide, Livet er nemlig det, der sker lige foran næsen på os, mens vi har travlt med alt mulig andet..

Hvis du kan kende lidt af dig selv i min historie, eller har en helt anden? Kan jeg måske hjælpe dig med at få livet helt tæt på.

Hilsen
Peter Bodilsen

Mine kurser

År Type Timer
2017 Sygdomslære: Fingerled v. Michell Kowal & Claus Linnemann Olsen 12
2017 Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 3 v. Michell Kowal 6
2017 Angst-kursus v. Ole Kåre Føli 5
2017 Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 2 v. Henrik Kalsbøll 6
2017 Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 1 v. Keven Bruun 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search