skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Peter Schultz.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i København og Nuuk.

Jeg har stor erfaring med Stress, spændinger i lænd, mave, nakke, skulderblade.

INTRO

Jeg er oprindelig uddannet cand.jur. og har før det læst på Handelshøjskolen (nu CBS). Født 1954 år i Qaqortoq, og er af blandet dansk/grønlandsk ægteskab. Jeg taler dansk, grønlandsk, engelsk og forstår tysk meget godt, men taler det mindre godt.

Offentligt ansat det meste af mit arbejdsliv i Grønland og Danmark, det meste af tiden som leder. Erfaring med økonomi, skat, med udvikling af politiske organisationer, forandringsprocesser, ledelse og HR. Med medarbejder-lederrelationer og min egne stressperioder har lært mig at håndtere symptomerne i dagligdagen. Vi fastholdes ofte i samme job, i vores forhold pga angst for det usikre. Samtaler om det kan jeg i høj grad bidrage med.

Min tilgang til livets svære spørgsmål er ikke teoretisk, men baseret på et langt livs erfaring. Mit motto er: Man lærer bedst ved at prøve selv, men mest ved at fejle”.

BAGGRUND

Jeg havde i 00érne læst og hørt om Body SDS, også læst Ole Kåre Føli’s bog: “Mit indre rum”. Den gjorde mig interesseret og jeg valgte at kombinere psykolog med Body SDS behandlinger i forbindelse med en sygeorlov pga. stress og det havde en fantastisk virkning på mig. Jeg fik genskabt forbindelsen til min krop. Den krop, der havde været agterudsejlet i mange år. Senere skulle min brækkede overarm løsnes op i 2013 – af en Body SDS terapeut, så jeg kunne vandre min første Camino. Uddannelsen og processen har været hele rejsen værd – på alle måde.

Privat bor jeg i en andelsbolig i København.

Jeg interesserer mig for mange ting. Jeg er nysgerrigt menneske, og i de senere år er det lange vandringer (Camino), læse, lave mad og rejse, især til Italien, Frankrig, Spanien og Portugal, jeg prioriterer.

FILOSOFI

Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i dine behov – først og fremmest for hjælp på det fysiske plan. Jeg tror på, at mennesket bedre finder frem til følelserne via kroppen – derfor kroppen først og sjælen bagefter. Får du behov/lyst til at tale om, hvad der trykker dig, så gør vi det, men på dine præmisser. Det er aftalen, når du kommer til behandling hos mig!

Mine kurser

År Type Timer
2019 Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Ledkursus: Nakke 2 v. Lotte Justesen 12
2018 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Zarbina Andersen 12
2018 Ledkursus: Ryg 2 v. Claus Linnemann Olsen 6
2018 Ledkursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann Olsen 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search