skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Rohan Storm Jarlhelt.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger  i Greve, Solrød, Køge, Ishøj, Taastrup.

Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i greve, Taastrup, København.

Jeg har stor erfaring med: Stress, Sorg, Piskesmæld, Graviditet, Depression, Fibromyalgi.

INTRO

Jeg har en faglig baggrund som socialrådgiver. Jeg har arbejdet med mennesker og personlig udvikling i flere år før jeg gik i gang med Body SDS. Det har altid faldet mig naturligt at mærke og forstå andre mennesker, derfor har jeg altid søgt at arbejde med mennesker og relationer. I min tid som socialrådgiver blev jeg tiltagende stresset og frustreret over at være i et felt hvor lovgivning og økonomi ofte blev gjort vigtigere end at hjælpe mennesket. I dag sætter jeg stor pris på at kunne arbejde tæt sammen med mennesker om at give dem ro, overskud, og kropsbevidsthed i en ofte hektisk hverdag, og har selv samme fokus i min egen proces som menneske.

BAGGRUND

Jeg har på egen krop mærket hvordan angst, stress, sorg og livet i det hele taget sætter sig i kroppen, men også mærket hvordan man med den rette behandling kan forløse disse tilstande og komme ud på den anden side som et mere afbalanceret, roligt, og centreret menneske. Det er det jeg brænder for at give videre gennem mine behandlinger. Privat bor jeg i Greve med min familie i et hus hvor min klinik er indrettet som en særskilt afdeling. I fritiden holder jeg meget af sociale aktiviteter hvor der er plads til fordybelse nærvær samt sjov og ballade med familie og venner. Jeg elsker musik, bevægelse og madlavning.

FILOSOFI

Jeg tror på at alle mennesker der er parate til at tage ansvar for deres krop, deres følelser, og deres liv, har mulighed for at ændre og løfte deres livskvalitet. Det gælder både i forhold til konkrete fysiske problemstillinger, eller psykiske/følelsesmæssige problemstillinger. Hvis du er klar til at tage det første skridt, vil jeg som behandler gøre mit bedste for at understøtte din proces. Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i … Jeg tror på alle mennesker fortjener …

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GrundtræningHavnevej 11, Mosede Havnonsdag06.00 - 08.00
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Samtalebaseret Supervision v. Lotte Justesen4
2019Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas12
2018Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen12
2018Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun12
2018Ledkursus: Ryg 1 v. Claus Linnemann Olsen6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X