skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Sabina Røhmer.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger og Body SDS grundtræning i Næstved

Jeg har stor erfaring med: Overbelastningsskader, sportsskader, ryg og nakke problemer samt stress og andre psykosomatiske tilstande.

INTRO

Mit navn er Sabina Røhmer (f.1985) og min baggrund for, at tilbyde de behandlinger som jeg tilbyder, er en kombination af 6 års erfaring som uddannet sygeplejerske, med erfaring indenfor det medicinske felt såsom smertelindring, hjerne, lunge og kræftbehandling. Med min erfaring fra medicinsk og akutafdelingen, har jeg også erfaring fra hjemmeplejen.

Jeg har øje for det syge menneske såvel som det raske menneske, og jeg yder en stor komplementær behandling.

Udover min uddannelse som sygeplejerske, har jeg også selv stor personligt erfaring med Body SDS efter, et overfald i arbejdes regi, som har gjort en verden til forskel for mig, og der hvor jeg er i dag i livet.

Jeg anvender med fordel min viden og erfaring fra den etablerede sygepleje, samt den alternative behandling som Body SDS.

BAGGRUND

Privat bor jeg sammen med min mand Morten Røhmer, og vores søn Christian i Næstved. Min mand er også autoriseret body sds behandler, og sammen driver vi Klinikken på Karrebækvej.

Jeg begyndte selv at få body sds behandlinger efter et overfald på arbejdspladsen, som gjorde mig uarbejdsdygtig i lang tid. Jeg oplevede via body sds, at blive mødt af en forståelse af kroppen og sindet, som jeg ikke oplevede i det offentlige sundhedssystem, som kun kunne give mig symptom behandling.

I dag bruger jeg body sds behandlingerne samt body sds grundtræningen, til at holde kroppen ved lige, og for at holde smerterne nede, og kroppen rask.

Med baggrund i mine egne erfaringer med kroppen, og mine arbejdsmæssige erfaringer, kan jeg tilbyde behandlinger der giver samspil mellem psyken og fysikken.

FILOSOFI

Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i det enkelte menneske, og jeg arbejder ud fra, at det hele menneske ikke kan adskilles fra hvordan vi har det fysisk, psykisk og mentalt. Forstået på den måde, at en hovedpine sagtens fysisk kan være en hovedpine, men nogle gange kan ubalancen udspringe fra et helt andet sted i kroppen eller psyken, men det er altid op til klienten hvad der ønskes af behandlingen.

GRUNDTRÆNING

Start din bevægelses glæde med Body sds grundtræning i Næstved Bokseklub under kyndig vejledning fra os på Klinikken på Karrebækvej v/Morten Røhmer.

Body sds grundtræning er god for alt fra begyndere til øvede, og er træning for voksne i alle aldre. Under træningen arbejder du med hele kroppen, og aktivere alle led og muskelgrupper.

Flere benytter denne træningsform til at vedligeholde sin krop, og holde energiniveau og livsglæden oppe.

Grundtræningen er en god blanding mellem konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen. Vigtigst under træningen er, at du mærker efter din krop, og hvad du kan være med til.

En omgang grundtræning vil på mange områder svare til at få en behandling på briksen.

Jeg tilbyder også træning

Træning: Sted: Dag: Tid:
Grundtraæning Karrebækvej 30B, 4700 Næstved fredag 08:15 - 10:15
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

År Type Timer
2020 Behandlingssupervision v. Keven Bruun 3
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Samtalebaseret Supervision v. Lotte Justesen 4
2019 Behandlingssupervision v. Claus Linnemann Olsen 3
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search