skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Steven Jensen.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Gentofte

INTRO

Jeg udfører mine behandlinger med den største seriøsitet, indføling og dybde. Som 19 årig blev jeg uddannet håndværker og har brugt hænderne til at arbejde med lige siden.

I søgen efter et meningsfuldt erhverv tog jeg for mange år siden på et meditations ophold i Indien, hvor min intuition pegede mig i retningen af Body SDS. Svaret blev tydeligt klart for mig – det var kropsterapi, jeg skulle arbejde med. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde talent for at frigøre spændinger og smerte i kroppen og har i dag en moderne klinik i Gentofte.

Valget af Body SDS, som er en kombination af massage og samtale, bunder i mine erfaringer med egen helbredelse, og dette bringer jeg videre til mine klienter. Det er glæden ved behandlingsformen som jeg ønsker at dele ud af. Jeg har vundet guld og bronze medalje ved DM i massage 2017 i kategorierne open klasse samt Free style.

BAGGRUND

Siden jeg stoppede som selvstændig i 2007, har jeg arbejdet med sårbare og udsatte unge på fuld tid og deltid . Jeg begyndte at massere i 2012 og blev i 2014 færdiguddannet i Rebalancing-massage. Siden 2016 har jeg haft egen praksis, og har engageret mig 100% i at blive en dygtig behandler.

Det var mine personlige udfordringer som har vist mig, at Body SDS har en særlig evne til at heale. For at gøre mig fri af fortiden er det blevet til en livsstil at arbejde med kroppen og sindet. Jeg blev nødt til at træffe den beslutning, fordi jeg var røget ind i en destruktiv cirkel, som havde rødder i barndommen . Efter en arbejdsskade i ryggen og et piskesmæld, har jeg gået til Body SDS behandlinger og det har været et mirakel for mig at blive smertefri. Det har nu givet mig overskud til hjælpe andre.

FILOSOFI

Jeg interesserer mig for det, der sker i kroppen, reaktioner og mønstre i sindet. Body SDS har en holistisk tilgang, da der arbejdes både med fysiske og psykiske udfordringer.
Krop og psyke er to uadskillelige elementer. Ved at påvirke kroppen påvirker du psyken og omvendt. Derfra arbejder jeg som Body SDS behandler ud fra ideen om det hele menneske.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Ledkursus: Nakke 3 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen12
2019Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen12
2019Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas12
2019Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 2 v. Keven Bruun6
2019Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Search
X