skip to Main Content

Om mig

Jeg tilbyder behandlinger i Hillerød og Helsinge, samt hjemmebehandlinger behov.

Jeg har behandlet siden 2014 på klinikker i København, men startede for alvor My Body op i Hillerød i 2015, da jeg bestod eksamen hos Body SDS. Jeg har desuden behandlet private klienter på Rigshospitalets afdeling for rygmarvskader i Hornbæk, opholdsstedet for unge (Homely) i Hundested samt Lykke Mariehjemmet i Slangerup. Jeg arbejder nu med Nordsjællands Kropsterapi.

Min Historie:
Mit navn er Therese, jeg er født og opvokset i Hillerød, men er nu bosiddende i Fredensborg.
Min vej til Body SDS har været lang og hård, da jeg som 19-årig gav mig i kast uddannelsen og 3 år senere kom ud som selvstændig. Det er den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv. Body SDS var ikke blot vejen til, at hjælpe mig selv med en kæmpe personlig udvikling, men også en fantastisk mulighed for at hjælpe andre.

Mit liv har altid været meget aktivt, og efter at have spillet fodbold, nærmest siden jeg kunne gå, og været med hvor det var aller sjovest, var min krop et vrag. Jeg fik en knæskade, der krævede 2 operationer, og dermed endte livet indenfor de hvide streger i 4 år. Mit bekendtskab til Body SDS starter en anelse før, da det var den eneste behandling, der kunne holde mig ovenpå i så mange år. Det skulle også hurtigt vise sig, at det var en rigtig god blanding af Body SDS-behandling og træning, der endnu engang skulle få mig til at trække i støvlerne igen.

Jeg nyder at arbejde med mennesker, det er mit job, min passion. Kroppen er så umådelig sej, og vi har så meget potentiale vi kan opnå med den rigtige behandling og træning.

Jeg ser frem til at give dig lige præcis den opmærksomhed, du har brug for.

Mine kurser

År Type Timer
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6
2021 Kold Skuld v/Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Piskesmæld v. Claus Linnemann 6
2021 Indføling 3, v. Keven Bruun 12
2021 Astma & Bronkitis v Keven Bruun 12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg