skip to Main Content

Om mig

Autoriseret Body SDS-behandler.

Tilbyder behandlinger i Hillerød, men kører også ud ved behov.

Jeg har behandlet siden 2014 på klinikker i København, men startede for alvor My Body op i Hillerød i 2015, da jeg bestod eksamen hos Body SDS. Jeg har desuden behandlet private klienter på Rigshospitalets afdeling for rygmarvskader i Hornbæk, opholdstedet for unge (Homely) i Hundested samt Lykke Mariehjemmet i Slangerup.

Min Historie:
Mit navn er Therese, jeg er født og opvokset i Hillerød, men er nu bosiddende i Fredensborg.
Min vej til Body SDS har været lang og hård, da jeg som 19-årig gav mig i kast uddannelsen og 3 år senere kom ud som selvstændig. Det er den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv. Body SDS var ikke blot vejen til, at hjælpe mig selv med en kæmpe personlig udvikling, men også en fantastisk mulighed for at hjælpe andre.

Mit liv har altid været meget aktivt, og efter at have spillet fodbold, nærmest siden jeg kunne gå, og været med hvor det var aller sjovest, var min krop et vrag. Jeg fik en knæskade, der krævede 2 operationer, og dermed endte livet indenfor de hvide streger i 4 år. Mit bekendtskab til Body SDS starter en anelse før, da det var den eneste behandling, der kunne holde mig ovenpå i så mange år. Det skulle også hurtigt vise sig, at det var en rigtig god blanding af Body SDS-behandling og træning, der endnu engang skulle få mig til at trække i støvlerne igen.

Jeg nyder at arbejde med mennesker, det er mit job, min passion. Kroppen er så umådelig sej, og vi har så meget potentiale vi kan opnå med den rigtige behandling og træning.

Jeg ser frem til at give dig lige præcis den opmærksomhed, du har brug for.

Mine kurser

År Type Timer
2020 Ledkursus: Nakke 1 v. Lotte Justesen 12
2019 Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen & Lotte Justesen 12
2019 Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard 6
2018 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
2018 Psykologi: Fysisk, psykisk og mental 1 v. Michell Kowal 6
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search