skip to Main Content

Om mig

Toke Hougaard, autoriseret Body SDS behandler. Tilbyder Body SDS behandlinger og træning i Lyngby.

Mit navn er Toke Hougaard (f. 1981) jeg er gift og far til to drenge, og så er jeg autoriseret Body SDS behandler i Lyngby i mit eget firma Mind Your Body.

Mennesker har altid været centrum for mit professionelle virke. Fra 2015 som Body SDS fuldtidsbehandler og inden da som skolelærer gennem 9 år samt 16 år som badmintontræner. Hvor end jeg har været, har jeg gjort mig mange erfaringer med både kroppens mentale, fysiske og psykiske del, og ikke mindst sammenhængen mellem disse. Som Body SDS behandler nyder jeg muligheden for at arbejde intenst med disse kompetencer og for konstant at udvikle mig i samspil med de mennesker, der kommer i min klinik.

Fordybelse i den enkelte

At kunne fordybe sig i og koncentrere sig intenst om et enkelt menneske af gangen, er de færreste forundt, og jeg føler mig meget privilegeret ved at have tiden til at kunne tilpasse min behandling til lige præcis dit behov. Jeg gør mig både en masse praktiske erfaringer med, og læser om et bredt udvalg af emner, der kan påvirke vores velbefindende. Kost, kosttilskud, udrensninger, træning, mindfulness, stress og angst er eksempler på områder, jeg har praktisk og teoretisk erfaring med. Denne erfaring er min måde at sikre, at jeg har den bedst mulige forståelse for dig og dine udfordringer. Så hvad enten du har behov at snakke om dybe og følelsesmæssige emner eller blot har behov for at arbejde med nogle fysiske skavanker, kan du altid få fuld opmærksomhed og hjælp med din udfordring.

Jeg sætter en stor ære i at holde mig opdateret, og som autoriseret Body SDS behandler er jeg forpligtet til løbende at videreuddanne mig. Sammen med mit medlemskab i SAB (Sammenslutningen af alternative behandlere) og min RAB-godkendelse (Registrerede Alternative Behandlere) er det din garanti for, at den behandling du modtager, lever op til de høje krav der stilles til en Autoriseret Body SDS behandler.

Jeg har desuden valgt at behandle i et klinikfællesskab med forskellige sundhedsfaglige personer, da jeg derved sikrer mig en jævnlig sparring og en åbenhed for de bedste måder at hjælpe mine klienter på. Derfor kan du også føle dig tryg ved, at jeg sender dig videre, hvis jeg mener, der er en anden behandler, der kan hjælpe dig bedre end jeg kan.

Kontakt mig og få hjælp til dine udfordringer

Jeg har stor tiltro til, at jeg kan hjælpe rigtig mange mennesker med deres smerter og gener – se mere på min hjemmeside eller kontakt mig, så vi kan snakke om, hvordan jeg kan hjælpe dig!

Vær opmærksom på at flere forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer dækker behandlinger hos RAB godkendte behandlere. Spørg dit forsikringsselskab eller sundhedsforsikring om dine muligheder.

Træning

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i mit liv. Jeg nyder at træne selv og at formidle glæden ved bevægelse til andre. Denne passion for kroppens muligheder har jeg med mig, når jeg behandler, og ikke mindst når jeg underviser i Body SDS grundtræning.
Gennem de sidste 3 år har jeg hyppigt trænet Body SDS grundtræning og har mærket, hvordan det har gjort en enorm forskel for min krop og mindsket mine begrænsninger. Derfor underviser jeg mit eget hold hver torsdag aften. Jeg vil gerne give mine træningsdeltagere mest mulig fleksibilitet. Derfor kan du deltage med et 10-turs kort, hvor du selvfølgelig kun betaler for de gange du kommer.

Træningen foregår hver torsdag 18.45-20.30
i min klinik på
Bagsværdvej 72 b
2800 Lyngby

Du kan læse meget mere og tilmelde dig træning her.

Du kan også gå direkte til online booking her.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2019Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2019Ledkursus: Ryg 1 v. Henrik Kalsbøll6
2018Ledkursus: Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll & Lotte Justesen12
2018Sygdomslære: Astma & Bronkitis v. Keven Bruun12
2018Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Zarbina Andersen12
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg
X