Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Toke Hougaard

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2017

Chr. X’s alle 168
2800 Lyngby

51944907

RAB Godkendt

Om mig

HEJ JEG HEDDER TOKE HOUGAARD.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Lyngby.

Jeg har stor erfaring med: Stress, fysiske skavanker, angst og processen med at skabe fysisk og følelsesmæssig ro og balance.

INTRO

Mennesker har altid været centrum for mit professionelle virke. Fra 2015 som Body SDS fuldtidsbehandler og inden da som skolelærer gennem 9 år samt 16 år som badmintontræner.

Hvor end jeg har været, har jeg gjort mig mange erfaringer med både kroppens mentale, fysiske og psykiske del, og ikke mindst sammenhængen mellem disse. Som Body SDS behandler nyder jeg muligheden for at arbejde intenst med disse kompetencer og for konstant at udvikle mig i samspil med de mennesker, der kommer i min klinik.

Jeg har desuden valgt at behandle i et klinikfællesskab med forskellige sundhedsfaglige personer samt en dygtig Body SDS kollega, da jeg derved sikrer mig en jævnlig sparring og en åbenhed for de bedste måder at hjælpe mine klienter på.

BAGGRUND

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i mit liv, og jeg både nyder at træne selv, og at formidle glæden ved bevægelse til andre.

Det var også denne glæde for bevægelse, der fik mig til Body SDS i første omgang. Men det viste sig, at det jeg troede ”bare” var en uendelig række af uheldige sportsskader, stammede fra mønstre og følelser fra tidligere i mit liv. Siden da har jeg været meget nysgerrig på hvilke potentialer vores krop rummer og både læst og eksperimenteret en masse. 

Denne passion for kroppens muligheder har jeg med, når jeg behandler.

På privatfronten er jeg er gift og har to drenge, som altid minder mig om, at livet handler om at have det godt. Så det gør jeg alt for at leve op til. Både på mine egne vegne og på mine klienters. 

FILOSOFI

At kunne fordybe og koncentrere sig om et enkelt menneske, er de færreste forundt, og jeg er meget privilegeret at have tiden til at kunne tilpasse min behandling til den enkelte. Jeg har praktiske erfaringer med kost, udrensninger, træning, mindfulness, stress og angst, og understøtter det ved at tilegne mig masser af teori. Denne tilgang er min måde at sikre, at jeg har god forståelse for dig og dine udfordringer.

Mine kurser

År Type Timer
2023 Psykologi 4: Hypnose 1 v. Keven Bruun 12
2023 Indføling 2B v. Lotte Justesen 12
2023 Fod: Knyster, platfod & hammertæer v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Fod: Ankelforstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6

Vis flere kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.