skip to Main Content

Om mig

Hej jeg hedder Tom.

Jeg tilbyder Body SDS i Lyngby og København.
Jeg har stor erfaring med stress, angst og traumer. Desuden har jeg erfaring med fysiske udfordringer med smerter og ømhed f.eks. i forbindelse med ryg-, nakke- og knæproblemer, gigt, forstuvninger, piskesmæld, kold skulder, tennisalbue, museskader og fordøjelsesproblemer.

Intro

Jeg har arbejdet som autoriseret Body SDS behandler siden 2010 og har udført flere end 10.000 behandlinger med mine hænder i min praksis.

Mit fokus med Body SDS er, at hjælpe mine kunder med at finde ind til netop deres styrker og kompetencer og dermed bidrage til at bygge et bæredygtigt fundament, som kan støtte med de næste skridt og videre ud i fremtiden. Det kan måske lyde lidt filosofisk, men jeg er i bund og grund et meget jordnært mennesker, der ser meget pragmatisk på tingene.

Med Body SDS føler jeg, at jeg har fået et værktøj til at kunne arbejde med og hjælpe mennesker med mine hænder.

Baggrund

Jeg tror på kroppens egenskaber til selvhelbredelse på flere planer, og jeg hjælper mine kunder til at finde motivation og flytte fokus for at opnå større velvære – uanset det kropslige og psykiske udgangspunkt.

Derfor betragter jeg mine behandlinger som et samarbejde med kunderne, hvor jeg altid er i dialog og forklarer, hvad jeg foretager mig under behandlingerne. Samarbejdet med det menneske, der ligger på min briks, betyder, at vi sammen kan finde den rette vej frem og får det bedste resultat.

Foruden den autoriserede Body SDS-uddannelse har jeg videreuddannet mig i moderne smertevidenskab. Det er kort forklaret en evidensbaseret forståelse af smerter, der tager udgangspunkt i den såkaldte biopsykosociale smertemodel. Det er en helhedsorienteret og neurovidenskabelig tilgang til det, at arbejde med smerter, som kombinerer både de biomekaniske, psykologiske og sociale faktorer (dvs. at kroppen husker de historier og oplevelser, vi fortæller om og hører fra andre mennesker gennem hele livet).

Ligeledes har jeg efteruddannet mig i den motiverende samtale. En metode, der er skabt til at sætte mennesker i bevægelse mod en forandring, og som harmonerer meget fint med den dialog, jeg har med mine kunder under Body SDS-behandlingen.

 

 

Mine kurser

År Type Timer
2021 Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen 6
2021 Hofte / Bækken v. Claus Linnemann & Zarbina Andersen 12
2021 Indføling 3, v. Keven Bruun 12
2020 Psykologikursus: Psykologi 6 v. Henrik Kalsbøll 12
2020 Samtalebaseret supervision-kursus v. Lotte Justesen 4
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Back To Top
×Close search
Søg