skip to Main Content

Om mig

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at navigere igennem livets udfordringer og få bygget den energi op de skal bruge for at leve det liv de ønsker.

Mit navn er Willads Grove. Jeg er født i 1979 og opvokset i Solrød.
Privat er jeg sammen med min skønne kæreste og bonusfar til Magnus på 8 år.
Jeg er tidligere uddannet klejnsmed og har arbejdet med forskellige håndværk og har været i Den Kongelige Livgarde.

Jeg er uddannet hos Body SDS på hold 16.
Herefter blev jeg ansat som behandler i Body SDS’ hovedcenter i Parken.
I 2015 valgte jeg at blive selvstændig og blive autoriseret behandler, og har idag klinik i København og Fredericia.

Mit første møde med Body SDS var til en af systemets træningsformer. Det var anderledes og lidt underligt, syntes jeg dengang, men effekten af træningen gjorde mig nysgerrig på mere. Da jeg havde gået på træningsholdet i en periode blev jeg anbefalet at prøve en behandling.

Behandlingen var en meget stor oplevelse af lettelse og frihed for mig. Set i bakspejlet var jeg på det tidspunkt presset og lukket ned følelsesmæssigt. Det blev derfor starten på en rejse som til tider har været meget hård at gennemgå, men absolut det hele værd.

Jeg har op gennem mit eget liv til starten af 30’erne lidt kraftigt mindreværd og alle de følelser og problemer det fører med sig.  Følelser som angst, depression, problemer i mine parforhold, og alle de behov og ønsker jeg aldrig fik indfriet. Det var inspirationen, behandlingerne og træningen fra bl.a. Body SDS der satte en intens selvudvikling i gang der virkelig har hjulpet mig og stadig gør.

Udviklingen af mig selv fysisk og åndeligt vil altid være af højeste prioritet, så jeg kan være den bedste udgave af mig selv for menneskerne i mit liv.

Gennem de erfaringer og oplevelser jeg har fra mit eget liv og de mange tusinde klienter jeg har arbejdet med på min briks, har jeg fundet ud af hvor vigtigt det er for vores fysiske, mentale og følelsesmæssige balance at kunne give slip på gamle overbevisninger, både fysisk og psykisk, for at kunne få det bedste ud af livet.

Det er mit ønske at kunne bidrage med det bedste til de mennesker jeg arbejder med.

En af mine passioner er udvikling af kroppen og sindet gennem bevægelse og åndedrætstræning. Fysisk udfoldelse har altid været en stor del af mit liv og jeg har fordybet mig i mange forskellige ting. Kampsport, triathlon, marathon, crossfit, Body SDS træning, dykning, vægttræning, badminton, fodbold, basketball, svømning, åndedræt, meditation ect. og min evige nysgerrighed på hjernen og tankernes indflydelse på vores liv har ledt mig til det jeg laver i dag.

Min tilgang er blevet mere terapeutisk, og jeg syntes det er vildt spændende at arbejde med at bygge energien op og kunne bevare den når det går stærkt og der bliver stillet store krav.

Jeg deltager årligt i mange seminarer og kurser der har med menneskelig udvikling at gøre i både Danmark og udland.

I min fritid når jeg gerne vil have tankerne over på noget andet kan jeg virkelig godt lide at kreerer noget, det kan være lave et værktøj der skal bruges til at fremstille noget i køkkenet eller brygge den perfekte kop kaffe.

Det at lære nyt og eksperimentere er noget jeg virkelig bliver inspireret af. Mad, kosttilskud, urter og planter og forskellige former for faste er også noget jeg brugt rigtig meget tid på, og baseret på mine mangeårige erfaringer føler jeg mig godt rustet til at rådgive herom.

Jeg glæder mig til at møde dig.

De bedste hilsner,

Willads

Mine kurser

År Type Timer
2019 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas 12
2018 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi Hermansen & Zarbina Andersen 12
2017 Angst-kursus v. Ole Kåre Føli 5
2017 Bevægelse med fokus på rygsøjlen v. Shai Faran 11
2017 Indføling 1 v. Keven Bruun 6
Vis flere kurser Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.

Du har ikke tilladelse til at se denne side
Back To Top
×Close search
Search