skip to Main Content

Få hjælp til at nedbryde fedtceller og holde din krop ung

Vævet der holder sammen på det hele

Udover bindevævet i vores hud, har vi også bindevæv i muskler, led og indre organer. Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis, da det er det sikreste sted for kroppen af læsse af. Desuden er bindevævet også losseplads for negative følelser.

Fungerer bindevævet ikke optimalt kan det dog resultere i væskeophobninger, fedtophobninger, cellulitis, reducere hudens elasticitet samt give problemer med træthed og smerter eller stivhed i muskler og led.

  • Slap hud og rynker
  • Strækmærker eller cellulitis
  • For meget fedt på arme, lår eller mave
  • Åreknuder eller karsprængninger
  • Hævede ben og dårligt blodomløb
  • Ømhed i huden, eller spændinger og smerter mange steder på kroppen

Det er alle klassiske tegn på, at du har affaldsstoffer ophobet i bindevævet, og her er der hjælp at hente med bindevævsmassage.

Body SDS bindevævsmassage

Body SDS’ bindevævsmassage er en særlig og dybdevirkende massage, der renser din krop og dit væv for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden. Massagen giver dig nemlig øget blod- og lymfegennemstrømning, som betyder, at dine celler får mere næring samtidig med at affaldsstoffer og spændinger reduceres og huden bliver mere glat og spændstig. Body SDS’ erfaring er desuden, at stress og ’gamle ophobede følelser’ som kan sidde i kroppen bearbejdes med bindevævsmassagen.

Bindevævsmassagen tilbydes som én behandling eller i et forløb med 4 behandlinger. I behandlingsforløbet indgår infrarød sauna inden hver behandlingen.

Få skræddersyet behandling

Bindevævsmassagen hos Body SDS sammensættes efter dine ønsker og behov. Vi inddeler kroppen i zoner, og du kan ved hver behandling vælge, om der skal arbejdes på ét problemområde, eller om du vil give alt bindevævet en omgang.

Zonerne du kan vælge imellem er:

Zone 1: Ansigt og arme

Zone 2: Kroppen for og bag inkl. hofter og baller

Zone 3: Baller, hofter og ben

Zone 4: Hele kroppen og ansigtet, arme og ben.

Ved at vælge et afgrænset område kommer vi selvfølgelig mere i dybden og får gennemarbejdet det område. Så har du eksempelvis store cellulitis-udfordringer på benene, kan behandling i zone 3 være at anbefale. Går du efter den foryngende effekt i ansigtet, så bør du vælge behandling af zone 1. Er der lidt over det hele, så kan du vælge zone 4-behandling.

Behandlingsforløb med skånekost og infrarød sauna

Vi tilbyder dig et behandlingsforløb, hvor vi anbefaler, at du kommer til 4 behandlinger inden for maximum 4 uger.

I et forløb anbefaler vi, at du spiser skånekost i 1-3 dage før hver behandling. Skånekost består i, at du udelukkende spiser og drikker grøntsagssuppe/ grøntsagsjuice og Body MealTM . Begge dele bør tilsættes hørfrøolie, så du får min. 2-3 spsk om dagen. Har du brug for inspiration, til det du må spise, kan du købe opskriftsbogen Sund & Frisk. Undgå under alle omstændigheder proteiner fra dyr – dvs. kød, fisk, æg og mælk.

Før hver bindevævsmassage anbefaler vi, at du benytter infrarød solosauna. Det er er inkl. i prisen ved køb af 4 behandlinger. Book her.

Både skånekosten og den infrarøde sauna virker udrensende, optimerer din behandling markant og forbedrer dermed dine resultater.

I et forløb kan du frit vælge, hvilke zoner du ønsker, at vi koncentrerer os om. Det kan variere fra gang til gang eller det kan være ét område. Vi vejleder – du bestemmer.

HUSK: Du skal booke din tid i den infrarøde solosauna 1/2 time forud for din bindevævsmassage.

Dette skal du selv sørge for, når du booker online. Ringer du til os, kan vi klare begge bookinger for dig.

Optimér din behandling

Vi anbefaler, at bindevævsmassagen foregår uden tøj på, da det giver langt større helhed i behandlingen. Dette er ikke et krav, men det er med til at optimere din behandling. Vær gerne opmærksom på om du ønsker en kvindelig eller mandlig terapeut. Du vil under hele behandlingen være dækket af et tæppe.

Før bindevævsmassage anbefaler vi, at du booker tid til vores infrarøde sauna. Saunaen får dit lymfesystem og bindevæv til at rense mere effektiv ud og smidiggør vævet inden massagen. Ved køb af et bindevævsmassageforløb på 4 behandlinger får du turen i infrarød sauna med gratis.

For at opnå den bedste effekt anbefaler Body SDS, at du 1-3 dage før bindevævsmassage forbereder din krop ved at udrense og udelukkende spise og drikke grøntsagssuppe og grøntsagsjuicer eller Body MealTM altid tilsat hørfrøolie. Det vil gøre dit bindevæv lettere at behandle, så du får langt mere ud af bindevævsmassagen.

Behandlere i Parken Behandlere i resten af Danmark

Priser Bindevævsmassage

Enkelt behandling995,-/1.025,-
Forløb med 4 behandlinger inden for 4 uger inkl. infrarød sauna3.585,- /3.650,-

Bemærk: Hvis du kombinerer behandlingen med Infrarød Sauna inden, så husk at booke både Bindevævsmassagen og saunaen.

Måske dette også ville interessere dig:

Body Session® for Voksne

Rigtig meget forsvinder mellem hænderne på os

Body Session® For Børn

GØR BARNET GLADERE OG DET INDRE RUM STØRRE

HYPPIGE SPØRGSMÅL

Svarene på dine og andres spørgsmål

Back To Top
×Close search
Søg