Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Body SDS afhjælper stress

Body SDS behandling Parken

Kender du følelsen ?
Body SDS afhjælper stress og genskaber plads til dig.

Stress eller udbrændthed er ikke sundt – og det er ikke hensigtsmæssigt.

Vi lever i en tid, hvor der stilles høje krav. Presset for at få hverdagen til at hænge sammen synes større end nogensinde før. Vi skal alle have topkarakterer, samtidig med at vi træner op til det næste marathon og miljøet omkring os er i konstant forandring, hvilket også sætter større og større krav til os om det er som forældre, på arbejdet eller i fritiden. Der er intet forkert i at have høje ambitioner, men det er vigtigt at lytte til sin krop og tage dens signaler seriøst, hvis den siger, at det bliver for meget ellers risikere du at ende med stress.

Lytter du ikke til kroppen og dig selv, oplever vi alt for ofte at man overser vigtige informationer som måske ender med alvorlig stress situationer som nemt kan starte en glide bane til det der er værre. Det er vores opfattelse at mange sygdomme opstår med stress som det underliggende aktiv.

Stress kan være mange ting, det kan stamme fra presset i hverdagen, fra omgivelserne, fra dine tanker eller bare for meget på din tallerken på en gang. Stress og mange opgaver kan i små portioner være gavneligt men over længere tid kan de nedbryde og være meget uhensigtsmæssigt.

Hos Body SDS er vi gode til at lytte til dig og videreformidle, hvilke signaler din krop sender.

Vi gør en forskel – Body SDS

Vi hjælper hver dag mange klienter med stress, ved at give dem ro til at mærke efter i kroppen. Hvis du er stresset eller føler dig udkørt eller presset, vil en behandling kunne gavne meget.Din behandling vil have sigte på at få din krop og psyke i en rolig tilstand og få dig i kontakt med din egen krop.  Body SDS kropsterapeuten vil typisk arbejde med dit åndedræt helt nede i bunden af bugen, da det skaber plads i din krop og giver dig ro til at mærke efter.

Du vil hurtig kunne mærke en forskel både i krop og sind og hurtigt kan vi komme din stress til livs.

Hvis du er nysgerrig på hvordan en behandling foregår kan du læse mere HER.

Andres oplevelser

92 % af alle vores klienter med stressrelaterede problematikker, føler at Body SDS har hjulpet dem. Det er en statistik vi er vanvittig stolte af og som vi sætter en stor ære i at opretholde.

Du  kan læse mere om nogle af vores klienters forløb og udvikling lige her:

FREYA: Body SDS har forandret mit liv

REMEE: Body SDS forløser noget i mig

CLAUS: Body SDS får stressen ud af kroppen

HUSK at investere i din krop – den skal holde hele livet.  Du skal være opmærksom på at stress nedbryder din krop og dens celler, hvilket også giver dårligt humør som hurtigt kan føre til depression.